Jump to content
Sign in to follow this  
paramarketing

Browser Back Button Not Working

Recommended Posts

paramarketing    0
paramarketing

Whenever I put a link in a box or feature, the link works but the back button on the browser doesn't take you back to the originating page. Some links go to other sites using PageLines but neither they or links going to internal pages allow use of the back button to get back.

 

I have disabled all plugins yet still no bueno.

 

This happens in Chrome, Firefox & Safari.

 

Tried putting it in the read more field of the respective boxes or features and it still doesn't work.

 

Help!

 

Sites are:

 

paraissancerealty.com

paraissancebuyers.com

paraissancesellers.com

paraissanceinvestors.com

 

Thanks,

 

Alvin Mullins

Marketing Manager

Paraissance Realty

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Alvin,

 

How are you adding these links?

 

Keeping in mind that both boxes and features are Custom Post Types, so they don't always work the same way other things work, like a content area, for example. 

 

Unfortunately, I don't know how to control the behavior of browsers in this case.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×