Jump to content
Sign in to follow this  
ashtonpark

Features stopped working

Recommended Posts

ashtonpark    1
ashtonpark

Hi,

 

For some reason my features on my home page have just stopped working. I have looked over everything but having no joy.

 

My URL is http://www.junctionit.com.

 

Thanks in advance, :)

Ross

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Ross, it's possible the links to each image are corrupted.  Let's try going to Dashboard > Settings > Permalinks and without changing anything (that's very important), just save the settings.

 

Alternatively, you may have a javascript conflict.  If the permalinks update doesn't fix it, then deactivate any plugins you obtained from any source other than PageLines.com (your Store) and Akismet.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
ashtonpark    1
ashtonpark

Thanks for the reply.

 

Saved the perm link with no joy :(

 

I did recently change domain and used a change domain plugin to update the posts links.

 

Thanks,

 

Ross

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi Ross,

 

If you have recently used a plugin to update your links and since then your features have stopped working, then that is probably the cause. You will most likely need to read the documentation on the plugin and see if you have missed anything.

 

Also, if you have moved domain, you may need to check all your themes files, to make sure that all the files are present.

 

You also have several js errors, this may be related to files missing or a plugin conflict. I recommend you disable all active plugins and see if your features start to work again.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ashtonpark    1
ashtonpark

Thank you for your support. I disabled a lot of plugins and all looks to be working now :)

Ross

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Happy to hear your issue has been resolved.

 

Also FYI, iBlogPro 4 which you're using is now open source and is available to download on GitHub. We do recommend all users upgrade to PageLines Framework, when you do contact our helpdesk and we will manually add iBlogPro 5 to your account, due to you previously purchasing iBlogPro 4.

 

https://github.com/pagelines/iBlogPro4


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×