Jump to content
neighbour

BuddyPress, Pagelines and group forum creation

Recommended Posts

neighbour

Running a site with PL and BP (latest versions) and since moving server found that I couldn't create a Forum from within the Group creation - this wasn't a problem before. What is the issue here. My hoster is looking into it but I was wondering if this was a PL problem. I don't have any of the BP extensions installed but didn't need it with my previous hoster. Does anyone have an idea about this issue - I've tried everything including posting on BP but they just confirm that BP Forums are 'sensitive'... thx

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Did you do the following:

1.  Save Permalinks without changing (that's important)?

2.  Run the BP Compatibility again?

 

This is not a PageLines issue, though we'll be happy to help as much as possible. 


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
neighbour

Thanks. There was no solution. I had to reinstall the whole site.

 

Worth mentioning:

a. export pagelines settings

b. export all of the posts.

 

Having a backed-up DB isn't much use in a case like this since the problem may be contained in the DB.

There's still a lot of work to do to put it back: widgets, some image issues etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×