Jump to content
Sign in to follow this  
theenglishspy

Pagelines 2.3.8 HTML/CSS error (design messed up)

Recommended Posts

theenglishspy    0
theenglishspy

Hi Everybody,

 

I searched around the forum quite a bit but haven't encountered anybody with the following HTML/CSS error that messed up the basic Pageline design layout :

 

Specs:

Clean install of Wordpress

Clean install of Pagelines v. 2.3.8

Clean instal of MySQL database 

 

*Developer edition

 

It's unclear to me why the HTML/CSS is messing up the basic laout? What am I overlooking!? Please help :)

 

See attachement of visual mess up.

 

Thanks Richard

post-41286-0-88523600-1357292952_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

Add the following code

 

define( 'PL_NO_DYNAMIC_URL', true );

 

to your wp-config.php below:

define('WP_DEBUG', false);

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
theenglishspy    0
theenglishspy

Hi Danny,

 

Thanks for the quick response, it didn't work (tried recaching as well)

 

Any other ideas?

 

Rich.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Can you provide a link to the site in question please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
theenglishspy    0
theenglishspy

http://www.tndh.nl

 

i am editing and can also provide you with login details if you wish :-) (ps. really thanks for reaction swiftly)

Share this post


Link to post
Share on other sites
theenglishspy    0
theenglishspy

Did that - still no result ... STRANGE! ps. send you login details

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Although I am not 100% sure, I think your issue is server related. I will need to investigate this further, I'll report back here when I have more information.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
theenglishspy    0
theenglishspy

Hey because you said it was a server related.... it was

 

My server wasn't updated to PHP 5.4 (and the site works now as far as I can see)

 

Thanks for your swift response and help. Cheers, Rich.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys,
      every since Chrome introduce scroll anchoring (see chrome://flags) blog posts on my page start scroll automatically as soon as the user scrolls down a bit. It is super annoying and I don't know exactly what triggers the incompatibility with Chrome's latest feature that is supposed to improve usability.
      Since I don't know what causes it (Pagelines, or a Plugin), I would like to disable the feature using a CSS override that Google describes as follow:
      "Scroll anchoring aims to be the default mode of behavior when launched, so that users benefit from it even on legacy content. A CSS property overflow-anchor can disable scroll anchoring in part or all of a webpage (opt out), or exclude portions of the DOM from the anchor node selection algorithm. This property supports the following values when applied to an element E:
      overflow-anchor: auto (the default value) declares that the DOM subtree rooted at E is eligible to participate in the anchor node selection algorithm for any scrolling box created by E or an ancestor of E. overflow-anchor: none declares that the DOM subtree rooted at E is not eligible to participate in the anchor node selection algorithm for any scrolling box created by E or an ancestor of E." Do you guys happen to know how to use that property with the ROOT element so it applies to the whole page?
      Thanks
      Michael 
    • bnapoli
      By bnapoli+
      On my site www.modishmel.com I'm seeing the "blog post title" within the "pins" plugin section breaking words into multiple lines. See screenshot attached.
      Only seeing it in Firefox. Can you help?

    • wyo22ski
      By wyo22ski+
      Hello,
       
      I'm basically a designer and understand a little on how to change CSS, etc., so please excuse my ignorance...  I recently upgraded to the newest platform from the DMS and my old DMS theme no longer functions.  I'm trying to replace the image slider that my Horizon Photography Theme (Nick Haskins) had created.  The Impulse image slider seemed the closest to what I need, but there are problems.
      It seems the the Impulse section for sliding images defaults to the image width, no the height.  I can change the Impulse stage height and width, but this does nothing to the internal content.  For instance, if I change the height to 200 pixels, the image remains the full width and only shows a cropped section.  I would like the ability to change the Impulse height, and have the image height fit space. 
      I've put this custom CSS in, but again, this only controls the stage height of Impulse:
      .pl-sn-impulse .pl-impulse-cell .cell-wrap, .pl-impulse-container, .owl-stage-outer {
        width: 100%;
      }
       
      Any suggestions welcome.  Thanks 
    • Objectif-Mariage
      By Objectif-Mariage+
      Hello. 
      I have just realized that CSS (Less plugin) , is not working..... I have disable all plugins (except PL CUSTOM LESS and PL5) , and ... it's not working ... 
      It's not the first time. Usually I had trouble with a plugin name Autoptimize , but it's Desactivate now , all memory have been purge, and it's still not working! :-/ So it's not from this plugin. 
      NB : When I am logged on my website, if i go on the black wordpress dashboard bar, go on the PL icon, clic on </> LESS/CSS => then the page suddenly apply the CSS .... But As soon that i reload the page, nothing. I think the problem is that the plugin LESS/CSS does not load properly (if I can say that with my simples words).
      I order to keep the site "good looking" I have temporally copy/paste all my LESS code in a plugin : Script n Styles that apply the LESS/CSS code... but it's not a solution for long time.
      Can someone help me ? Did I do something wrong ? Is it an update ? 
       
      my website : https://www.wedding-photography-minneapolis.com
×