Jump to content
Sign in to follow this  
theenglishspy

Pagelines 2.3.8 HTML/CSS error (design messed up)

Recommended Posts

theenglishspy

Hi Everybody,

 

I searched around the forum quite a bit but haven't encountered anybody with the following HTML/CSS error that messed up the basic Pageline design layout :

 

Specs:

Clean install of Wordpress

Clean install of Pagelines v. 2.3.8

Clean instal of MySQL database 

 

*Developer edition

 

It's unclear to me why the HTML/CSS is messing up the basic laout? What am I overlooking!? Please help :)

 

See attachement of visual mess up.

 

Thanks Richard

post-41286-0-88523600-1357292952_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Add the following code

 

define( 'PL_NO_DYNAMIC_URL', true );

 

to your wp-config.php below:

define('WP_DEBUG', false);

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
theenglishspy

Hi Danny,

 

Thanks for the quick response, it didn't work (tried recaching as well)

 

Any other ideas?

 

Rich.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Can you provide a link to the site in question please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
theenglishspy

http://www.tndh.nl

 

i am editing and can also provide you with login details if you wish :-) (ps. really thanks for reaction swiftly)

Share this post


Link to post
Share on other sites
theenglishspy

Did that - still no result ... STRANGE! ps. send you login details

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Although I am not 100% sure, I think your issue is server related. I will need to investigate this further, I'll report back here when I have more information.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
theenglishspy

Hey because you said it was a server related.... it was

 

My server wasn't updated to PHP 5.4 (and the site works now as far as I can see)

 

Thanks for your swift response and help. Cheers, Rich.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • glyph.marketing
      By glyph.marketing+
      Hello, I am having a problem similar to that experienced by Michael Kummer here. We have pages that show this automatic scrolling issue (examples here and here) and it is sufficiently annoying that we have seen customers bounce while trying to convert. Strangely, it only happens at specific resolutions, so it can be difficult to reproduce. In general we can only consistently reproduce it on a 4k resolution with a browser width between 1517 and 1536px. 
      Thanks to Michael Kummer's help we were able to set the overflow-anchor property to none in the entire body, which fixed the issue as far as we can tell, but also obviously disabled scroll anchoring for the whole site. I tried applying it to the specific element that looked like it was being reloaded, which was the PL Meganav extension, but that was unsuccessful. 
      Can anyone help us figure out which element or ID we can apply this property to, so that we can fix the scrolling issue but not disable scroll anchoring for the entire site?
      Thank you - 
      Glyph Language Services
    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Hello,
      Shouldn't the image PL5 component be using the srcset/picture css directives to pick the correct size for an image? or it does already and I don't know how to use it? Thank you for any advice or enlightenment.
    • romanondrasek
      By romanondrasek+
      Hi, I just found that my site is not working - nothing to see what I have activated PL5 tap late (just white screen :-() , I can open just admin site . I tried to activate different template (tventy seventeen) and was working , but not with PL5. 
      could you pls let me know what is the problem ASAP 
       
      the site is : www.myfit.cz
      than you so much
       
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I have a staging site up that I have been working on, and tonight was having PL5 account connection issues:
       
       
      I refreshed, didn't work, so I followed instructions and disconnected and clicked connect to get a new token, and got white screen with the following php error:
      Can someone tell me what I'm doing wrong?  
      https://staging2.imetropol.com/
    • Dan Haddock
      By Dan Haddock
      Plugins Active and installed: 
      Akismet Anti-Spam
      Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd
      Contact Form 7
      Cookie Law Info
      DMS Professional Tools  
      Enhanced Media Library  
      Flamingo
      Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
      Google XML Sitemap
      Jetpack by WordPress.com
      Legull 
      Loginizer   
      MailChimp for WordPress
      PageLines Updater    
      Schema App Structured Data 
      Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening
      Uber reCaptcha    
      Yoast SEO
      Wordpress Version: 4.8.1
      Pagelines Version: 2.2.4
       
      Good Evening/Afternoon or Morning, 
      I am running into a problem with CSS styling not applying inside of most browsers (Safari, Firefox) when I am logged in to wordpress, and all browsers that I have tested when I am logged off and the site has been made public (Chrome, Firefox and Safari).
      As a result, I have managed to identify the probable cause. It looks as though these browsers are refusing to render my sites compiled CSS file due to it being a HTTP URL rather than HTTPS.
      I have attempted to change this URL to HTTPS in my browser, however it brings back an ERROR: File not found page - https://www.shortfilmblog.com/wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1505847507.css
      What would you suggest in this regard? Would this be resolvable from your end?
      Happy to provide any further details required.
×