Jump to content
seeyou30

Website issues on Safari and ios Safari/Chrome

Recommended Posts

seeyou30    1
seeyou30

Hi everyone.

 

My website is not loading fine on Safari and ios devices.

 

http://www.nccau.com/

 

 

Other browsers are OK.

 

I put permalinks on Default. That didnt help.

 

 

Suggestions?

 

Thanks in advance

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Has this only recently happened or has it been like this from the start? Have you you made any edits anywhere, used any scripts? Just trying to built up a full picture so we can check it with someone on the dev team for you


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
seeyou30    1
seeyou30

this happened only to this particular website. my other sites are ok.

yes, it was from the start.

no scripts used.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

There is something wrong with the way you have setup your site or installed Wordpress/PageLines, as your all your style.css/compiled CSS are trying to load from this URL

 

http://wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-1356484491.css

 

Therefore, can you please disable any plugins you may have and also enable PageLines debug mode PageLines > Site Options > Advanced.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Wordpress urls are either setup wrong or not at all, please screenshot the wordpress => settings page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
seeyou30    1
seeyou30

@Danny:  Debug Mode On. All plugins I use here are by PageLines.

 

@Simon: Permalinks are set to Default.

 

I must add that my site is displayed correctly in all other browsers except Safari and SafariChrome for ios.

post-19578-0-64737000-1357624121_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Even though the Permalinks are set to default, sometimes the links break.  The solution is simple.  Without changing the permalinks (that's important), please simply save the settings.  This has the effect of re-writing the links, updating anything that's broken. It often resolves many issues.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon
@Danny:  Debug Mode On. All plugins I use here are by PageLines.

 

@Simon: Permalinks are set to Default.

 

I must add that my site is displayed correctly in all other browsers except Safari and SafariChrome for ios.

I was no talking about permalinks.

 

in the main wordpress settings, what site url and wordpress url have you got set?

Share this post


Link to post
Share on other sites
seeyou30    1
seeyou30

@Simon: my bad, I didnt set them up. Now everything is OK, thanks a lot!

 

RESOLVED

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×