Jump to content
laavenida36

Not images showing to pin.

Recommended Posts

laavenida36    0
laavenida36

I used to be able to see images when I was trying to pin something from my site. Since I changed my theme to PageLines Framework no images show in Internet Explore. When we click pin just a bunch of white empty boxes show up, so my readers are not able to pin from my site.

 

How can I fix this?

Most of my traffic comes from Pinterest and it is not looking good :(

 

I have attached a picture so you can see what I am talking about.

 

Thank you guys!

 

 

post-28125-0-88533600-1357161172_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there,

 

Which version of IE are you using? I still see the images but I don't have IE as on a mac - http://screencast.com/t/JEhtrZDrn

 

Check compatibility mode is off inside IE, this has been known to cause problems.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there,

 

I've had two colleagues check it on IE9 and they've got the images showing, are you logged into Pinterest, apparently the images only show if you're logged in.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys,
      I have noticed that all thumbnails on www.michaelkummer.com are scaled down in CSS or HTML, rather than on the backend by Jetpack's Photon. See https://db.tt/vNJCn7Gh and https://db.tt/3ZpkHM7G. 
      Any idea why Pins sets the image width and height to something much larger than what's shown on the screen? Is there any way to fix this so that Photon can do a better job in rescaling the images on the backend before they are delivered to the browser?
      Thanks
      Michael 
    • jamieg270
      By jamieg270+
      My client has just flagged up a problem with the Pinterest share button. When they click it on any of theor blog entries Pinterest comes back with the following error:
      Parameter 'image_url' (value http:) is not a valid URL format.
      I've checked this myself and it does indeed happen. The post has a featured image, these are using standard Pagelines DMS sections and the the site is totally up to date.
      The page is here: http://www.technicasolutions.co.uk/5-questions-to-ask-your-prospective-new-it-support-company/
      Any help on this is greatly appreciated.

    • sfmstudios
      By sfmstudios+
      I'm using the boxes section on a local development site to play around with some options, and running into an issue.  
      Have the following settings for the boxes:
      Type: Images/SVC Media on Top Image Appearance: Standard/Default Image/Icon Width: 280px Image Opacity: 100% Each of my box images is 280x150 in size, but the result of the image on the box is a strange zoomed-in, cropped square (see attached).  I looked to adjust border properties via CSS, but couldn't find a fix.  What solutions are out there?

    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      I received our monthly Alexa report, and it pointed out that there were missing alt tags on EVERY page on our site. Upon closer inspection, it looks like the QuickSlider which is used for the scrolling banners at the top of the site doesn't bring in the alt tags. Recently, you made a change to the RevSlider to allow images to have "alt" tags. Can you do that for the QuickSlider too?
      Thanks.
    • jvheintze
      By jvheintze+
      I just tried to figure out how to use Lax in combination with Post Thumbnails the following way: instead of showing the Featured Image on top of the content section I would like to have a Lax section above the content which loads for each post the featured image. To do so it seems there should be some kind of word press hook support necessary (not ready yet)? Or did I miss something?
×