Jump to content
Sign in to follow this  
imoreno

Boxes Show Under Left Culomn, Not Under Main Culomn

Recommended Posts

Danny    1,327
Danny

Hi,

 

When you go to PageLines > Drag and Drop, there are a number of Template Areas such as Header, Page Template, Content Area etc...

 

Page Template and Content Area are part of the same template, the Page Template area is basically the full with of your template and the Content Area is the Content area of your template.

 

This means that any sections added to the Page Template will be will full width across your page, any sections added to the Content Area will be inside your content area and be aligned with your Sidebar(s).

 

So if you wish to have the Boxes section inside your main content column, go to PageLines > Drag and Drop > click Content Area (so it highlights blue) and then drag and drop the Boxes sections into your template.

 

For more information please visit - http://support.pagelines.me/docs/drag-drop/template-setup/

  • Like 1

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • Audun MB
      By Audun MB+

      Here:http://attac.no/global-ulikhet/
      The images are forced into a boxed frame so that you can't see the whole picture. Doesn't look so good. Is this a bug? A feature? How can I fix it?
    • JudithKlinger
      By JudithKlinger+
      The recent WP update seems to be quite cheeky...messing about with a number of things. 
       
      Having trouble with boxes displaying differently in different browsers.  1st screen shot is Chrom...looks ok. 
      2nd screenshot is Firefox...colors are different. Icons are different. Have weird 1000's next to the icons. Any idea what's going on? 
       
      Thanks!! 
      Judith
       
       


    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      Someone reported this little bit of weirdness to me today. They were using Internet Exporer. I used an emulator, and I received the same result. Please see the attached.
      The website is richcruzchicago.com.
      Thanks,
      Rich

    • Susan
      By Susan+
      Everything was fine with my site.
      Suddenly, strange characters are appearing in Boxes. See image. Site page is here. I even tried to add a new Boxes section but the same thing keeps happening, so I deleted the new section.
      How can I resolve this?
      Your help is greatly appreciated.
      Thank you.
       
       

    • claudedagenais
      By claudedagenais+
      Hi,
      Could it be possible to add to the boxes an option so that if an Item has an optional link that we can also optionally make it open in a new windows.
      Thank you :-)
×