Jump to content
matts2k7

Ie 9 Issue With Search Box In Nav

Recommended Posts

matts2k7

Hi,

 

Anyone got any ideas how to fix the search bar on:

 

www.remanhr.com

 

All looks great in any browser other than ie9.

 

on IE9 only half the text shows when typing, like its moved down to low in the box.

 

An help greatly appreciated.

 

Thanks,


Matt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi Matt

 

I don't have IE as I'm on a mac so I can't see what its doing, but I'd suggest if its just the one browser you use some browser specific css to adjust. http://support.pagelines.me/docs/plugins/browser-specific-css/

 

If you could take a screenshot of the IE display and let us see whats happening. I'd also advise to make sure that compatibility mode is off.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
mackenzie

Do you have a screenshot of what it looks like on IE9?


Mackenzie - PageLines Help Desk

The Centsible Family - Writer, Photographer and Coffee Addict

---------------------------------------------------

Kindly search this forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
matts2k7

error.jpg

 

Thanks for the quick response, screenshot above. Just seems to drop out of view.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

This hasn't been reported before as far as I know, therefore do you have compatibility mode active on your IE9 browser, if so please disable it and see if that resolves your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
matts2k7

Hi,

 

Ie compatibility mode is not active, tried on a few machines and have the same issue.  Does anyone else see it in the same way?

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
matts2k7

No ideas? I have not modified any css in this area and all works well with chrome / firefox.

 

I have an older version of pagelines / wordpress on another site which displays fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
matts2k7

Also noted the dotted lines around the box.   I have now tried 4 machines and they all have the same display issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
matts2k7

Looking into the browser specific Css to try and resolve this, does anyone know the specific areas i should be looking at for the search box?

 

Googling around I have found other pagelines sites displaying the same issue..

 

http://westminsterautoglass.net/

 

perfect in ie, broken in ie9.

 

Thanks,


Matt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
matts2k7

sorry should read perfect in chrome, broken in ie!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
.ie .searchfield {
  padding-top: 0px;
}

Share this post


Link to post
Share on other sites
matts2k7

Thanks will install the browser specific css and give it a whirl. let you know how I get on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×