Jump to content
rubyhaus

Consistant Issue W/ Features Section Upon Pagelines Framework Upgrades

Recommended Posts

rubyhaus    1
rubyhaus

For some reason every time I upgrade to a new version of Pagelines Framework, the Features Section seems to break.

In other words, instead of all slides being hidden except the one being viewed, they instead all for lack of better words Clear one another on the page and are all visible.

Anyone else having issues like this with Features?


dev.tviaudio.com

username: pagelines
password: developer

Share this post


Link to post
Share on other sites
dsh2000    2
dsh2000

Yes, I'm having an issue as well after the upgrade.

 

It seems like all my sections are broken, and the css is not loading or displaying as it should.

 

http://russianinseattle.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
dsh2000    2
dsh2000

I'm also getting these strange errors that I have never seen before.

"PageLines Custom LESS/CSS error."

 

Also, the pagelines store is not displaying as it should.

Share this post


Link to post
Share on other sites
rubyhaus    1
rubyhaus

Yup... Everyonce in a while you have to watch you CSS files closely. Sometimes the naming of ID's used and such within the structure is updated or changed. So you have to verify/mod your CSS with those changes as well.

 

As for the Store mine seems fine thus far.

 

Recently the LESS is a new integration to the framework over the last few months. But I'm not sure why you'd be getting any kind of error there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
rubyhaus    1
rubyhaus

Also be sure that after every upgrade, to go back into your Site Options of Pagelines and Save it at least once for good measure.

 

Also check your WordPress Widgets. Sometimes you have to reposition them in the right areas of your widgets etc... and check that your widgets ID's are the same as what you referenced within your CSS file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dsh2000    2
dsh2000

Thanks for the reply.......glad to know I'm not the only one experiencing difficulties with the new Pagelines updates.

 

For me this is a nightmare!

 

I have a deal going on with the local ballet company for a promotion and the posts on my site are not even loading:

 

http://russianinseattle.com/the-nutcracker-2012/

 

I used to love Pagelines......oh man!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
dsh2000    2
dsh2000

I just went into my permalinks and set it back to default, saved those settings, then switched back to the custom settings and saved.

 

Now my css appears to be loading once again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Alot of FUD in this topic ;)

 

Ruby I replied to your bug report, you have a fatal javascript error on your page thats nothing to do with features.

 

dsh200, a compile error in customcss/less means you have some code in the custom css box that will not compile for whatever reason.

 

Also we have not changed any widget ID's for like a year or something.

Share this post


Link to post
Share on other sites
rubyhaus    1
rubyhaus

I see your problem. It's in the Padding of the LESS/CSS file. Padding: 10px: should be Padding: 10px;

Note the colo vs. the instead needed semi-colon. Line 1411 in your CSS file. I think the LESS is just compiling the CSS for you. It's the little checkbox in your Pagelines Settings that does the Minifying CSS process.

 

I could be wrong but that may temporarily fix that till Pagelines updates the LESS/CSS file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dsh2000    2
dsh2000

Thank you Simon,

 

I'm going over my css right now to find out why some of it is not compiling because I'm still getting the Less compile error.

 

Yeah, perhaps a little too much FUD on my part, apologies for that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
rubyhaus    1
rubyhaus

Thanks Simon for the Bug response. When I try to post over there it's hard to tell if it actually posted in a current area of the Bug Tracking.

 

But thanks again for your response. I'll look into it. It happens quite often on an update.

 

dsh2000 I could be wrong. Your CSS looks stellar but see if you can find a colon after your 10px padding number. Looked like the issue when I read your Orange Compile error buttons statement.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dsh2000    2
dsh2000

Thanks Rubyhaus,

 

That was the culprit.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
rubyhaus    1
rubyhaus

Good deal. Happens to the best of us. Always the dumb semi-colon search. lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
dsh2000    2
dsh2000

I've never seen the LESS error before, but it is quite useful.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
rubyhaus    1
rubyhaus

Found my error with Thanks again to Simon. The error it's with Mobile Menu Version 1.2.0 | By Enrique Chavez

It was working before the Update and now suddenly not. Moving this into a different topic for specific Plugins problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites
rubyhaus    1
rubyhaus
Alot of FUD in this topic ;)

 

Ruby I replied to your bug report, you have a fatal javascript error on your page thats nothing to do with features.

 

dsh200, a compile error in customcss/less means you have some code in the custom css box that will not compile for whatever reason.

 

Also we have not changed any widget ID's for like a year or something.

 

By the way just for clarification... I meant 3rd Party Widgets etc... I've usually found that for whatever reason when updating etc... sometimes I've notice when the widgets in the WordPress widget pull out of where they were placed and you place them back... The ID's are different than they were or... That party has updated there widget etc...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
    • yemoonyah
      By yemoonyah+
      Hi,
      I tried to make a simple change on my opt-in page today by reordering two sections.
      Now they won't save and whatever I do, the same 2 section will be stuck to the top.
      This is a huge problem since it is my opt-in page!
      http://yemoonyah.com/quiz
      (I'm on the latest WP & PL version)
      Thanks.
       
    • Anthony King
      By Anthony King+
      I have to say that I like the Layout and the Template based sections. Some of them are really impressive.
      One of the things that I would like to request though is the possibility of being able to dynamically rearrange the layout.
      An example of what I am talking about is take the Agency Section. It's current layout starts with the
      Splash Module then the Portfolio Module then the Service Module and so on and so forth.
      What would be great is if we were able to move these modules around. I.e have the Service Module first
      then maybe the Splash, and then the portfolio.
       
    • nandorj78
      By nandorj78+
      This discussion has appeared today on the Facebook User Group and we decided to have a vote to know what the users judge more important.
      Let me know which questions you want me to add to the poll.
    • chrisayers
      By chrisayers+
       
      Post Deleted...

×