Jump to content
jennajonesdesign

Nav Problems With Ie9

Recommended Posts

jennajonesdesign+    15
jennajonesdesign

Hey Guys,

 

I set up this site about a year ago. Everything has been working great - but I just got this feedback below. Any ideas how to resolve this issue?

 

"When I navigate to the website on my PC running Internet Explorer 9, the only tab that shows on the top of the page is “home.” The others appear when I hover over them and disappear when I’m not hovering, but you have to know they should be there to find them."

 

http://capitallife.org/

 

Thanks!

 

Jenna

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi Jenna

 

A colleague can see your site fine using IE9 but viewing in browser stack i can see the same error as the client in IE9. There seems to be a Javascript error on the page which I can only think relates to a plugin. If you deactivate any third party plugins does the issue resolve? Have you recently updated to wordpress 3.5 at all?


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×