Jump to content
Sign in to follow this  
jeomiland

Platformpro, Constantcontact, Features, Boxes, Javascript Problem

Recommended Posts

jeomiland+    2
jeomiland

Hi

 

I have a ConstantContact form ready to go in a PlatformPro Box on a home page. When I stick in the form code from the ConstantContact form generator tool, it includes a <SCRIPT call that apparently conflicts with the Features code. What I see is Form displaying nicely, then it disappears as soon as an image trasition happens to the second image in the feature slider set AND the feature slider rotation of images stops - just hangs on the last one.

 

So I replaced the CC code with some HTML shortcode for a CForms form instaed.

 

Is there no way to have a Feature and a Box with javascript in it on the same page???

 

Check out http://lifeoncue.com/ but remember I have the Cform short code in now instead of this ConstCon code:

<script type="text/javascript" src="http://www.formstack...ug6ZlO-v3"></script><noscript><a href="http://www.formstack...0946-TeDeug6ZlO" title="Online Form">Online Form - Constant Contact List Signup</a></noscript><div style="text-align:right; font-size:x-small;"><a href="http://www.formstack...fa&fa=h,1350946" title="HTML Form Generator">HTML Form Generator</a></div>

 

thanks

 

JEO

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi Jeo

 

If its the Js conflicting then no, not unless they changed the code to make it compatible. Have you spoken to ConstantContact to see if they have any other options or can apply an alternate script?


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
jeomiland+    2
jeomiland

Hi

No have not contacted them yet. Getting ready for holiday travel, so may take a while to do so.

Thanks for suggestion.

 

JEO

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

WordPress is using updated jQuery, and even if you've not updated, it can cause issues.

 

On a side note,  PlatformPro is now a legacy product and won't be updated any longer.  As WordPress changes moving forward, there is a high probability that some elements like Features won't work properly and there won't be a fix available.   Thus, I'd strongly recommend you upgrade to PageLines Framework as soon as possible. This will ensure that your site will be kept up to date and functional

 

We have a holiday sale going on that could be very beneficial.

 

Have a wonderful holiday and enjoy your travel.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • Audun MB
      By Audun MB+

      Here:http://attac.no/global-ulikhet/
      The images are forced into a boxed frame so that you can't see the whole picture. Doesn't look so good. Is this a bug? A feature? How can I fix it?
    • JudithKlinger
      By JudithKlinger+
      The recent WP update seems to be quite cheeky...messing about with a number of things. 
       
      Having trouble with boxes displaying differently in different browsers.  1st screen shot is Chrom...looks ok. 
      2nd screenshot is Firefox...colors are different. Icons are different. Have weird 1000's next to the icons. Any idea what's going on? 
       
      Thanks!! 
      Judith
       
       


    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      Someone reported this little bit of weirdness to me today. They were using Internet Exporer. I used an emulator, and I received the same result. Please see the attached.
      The website is richcruzchicago.com.
      Thanks,
      Rich

    • Susan
      By Susan+
      Everything was fine with my site.
      Suddenly, strange characters are appearing in Boxes. See image. Site page is here. I even tried to add a new Boxes section but the same thing keeps happening, so I deleted the new section.
      How can I resolve this?
      Your help is greatly appreciated.
      Thank you.
       
       

    • claudedagenais
      By claudedagenais+
      Hi,
      Could it be possible to add to the boxes an option so that if an Item has an optional link that we can also optionally make it open in a new windows.
      Thank you :-)
×