Jump to content
labelnet

Pageline Templates Not Loading After Upgrade From Platform To Pagelines

Recommended Posts

labelnet    0
labelnet

I am attempting to upgrading from Platform 1.4.1 to Pageline 2.3.8 with an install of wordpress 3.4.2. and once I activate the theme my previous posted content is displayed without any theme layout. See wigmag.com for results. I have followed all instructions provided about upgrading. I have removed all widgets and plugins. Twice I have deleted the theme, obtained a new download and installed the pageline theme with the same results. In an email exchange with support, they think it might be caused by a permissions issue, but provide no clue to what files or direcctories that would be. The server I'm running it on is using PHP version 5.2.10, MySQL version 5.0.51.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Your permalinks are not working.

 

Go to wordpress settings, set to default, click save.

Share this post


Link to post
Share on other sites
labelnet    0
labelnet

Thanks Simon. That got the template to display correctly but now I'm not able remove or add items via drag and drop from the templates. For example I can't remove the slide above the blog posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

You may have some plugins breaking the backend javascript, try deactivating til you find the offender.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Can you screenshot the templates area?

Share this post


Link to post
Share on other sites
labelnet    0
labelnet

Template areas on the live site or admin for drag and drop?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

You said you cant drag and drop at all..

Share this post


Link to post
Share on other sites
labelnet    0
labelnet

Simon, I can drag and drop but nothing changes on the live site. For example, I have a page "Home" which is set to use Template1, Under drag and drop I have removed all items from the active sections, however, the image slider still remains on the Home page. If I add or remove anything the Home page does not update with changes made.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

The home page is set to blog.

 

So if you want to remove the quickslider, on the drag n drop elect the content area, then blog and remove the quickslider.

 

http://screencast.com/t/u6dDTvYrb

Share this post


Link to post
Share on other sites
labelnet    0
labelnet

Ok. I see that this is where it is been set to display, but what I don't understand is why if I have my Home page set to use Template1 that its actually using the Blog Template. Am I missing something here? Is it because I don't have the site set to be static?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

No you have it set to display blog posts so it uses the 'blog' template.

Share this post


Link to post
Share on other sites
labelnet    0
labelnet

Simon, can you clarify "you have it set to display blog posts", where in the admin is this set? I thought when I setup a page called "Home" and set the tempate setting to use Template1, that that would be the template being display on the home page of the site.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Looks like your figured it out ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
labelnet    0
labelnet

Simon, Thanks for your help. I still don't understand why the home page is set to the blog template and not to Template1. Is this becuause the site is not static? If I change the site to being static would it then use the default template or Template1?

 

Thanks for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

look under wordpress settings => reading, its either a blog type page or a static page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • DonRicardoRVM
      By DonRicardoRVM+
        First of all, sorry for my bad English.  I am developing an ecommeece with wp, woocommerce, PL5 and quickshop, and I need to do some changes in the simple product grid. I want to change the classes of some divs, but I can't find the templates. 
      Also, I change the grid of the category products pages, but I didn't make it correctly.
      This is the cat archive's: http://globosdemar.com/wp/categoria-producto/camisetas-para-ninos-y-ninas/
      Can you help me?
    • poseyg
      By poseyg+
      Could someone explain exactly how the new template sync works or what it is suppose to do?
    • Anthony King
      By Anthony King+
      I have to say that I like the Layout and the Template based sections. Some of them are really impressive.
      One of the things that I would like to request though is the possibility of being able to dynamically rearrange the layout.
      An example of what I am talking about is take the Agency Section. It's current layout starts with the
      Splash Module then the Portfolio Module then the Service Module and so on and so forth.
      What would be great is if we were able to move these modules around. I.e have the Service Module first
      then maybe the Splash, and then the portfolio.
       
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      I am using Jigoshop on a website that also uses PL5 and am running into an issue where the store pages do not allow me to use the PL5 editor. Is anyone else having this problem or know if a solution? 
      When I open the Chrome console I see the following error:
      site.js?ver=b199df:5 Uncaught ReferenceError: PLData is not defined
          at Object.setMasterModel (site.js?ver=b199df:5)
          at Object.init (site.js?ver=b199df:5)
          at HTMLDocument.<anonymous> (site.js?ver=b199df:5)
          at i (jquery.js?ver=1.12.4:2)
          at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery.js?ver=1.12.4:2)
          at Function.ready (jquery.js?ver=1.12.4:2)
          at HTMLDocument.K (jquery.js?ver=1.12.4:2)
       
      The problem can be seen here: http://fingerlakesdistilling.com/shop/ where the sidebar, footer, and header do not show up. Any thoughts?
      Thanks so much!
    • Queue-it
      By Queue-it+
      I've created a new post category "Success stories" with Custom Post type UI. (in order to have a different layout for a different post category - blog post one layout, success stories another layout).
      New category "success stories" are "detached" from all the other posts, so they have a different layout, but the problem is that all of the success stories are also having the same exact content.
      So whenever I edit content (e.g. change body text) on one of success story posts, it also changes the content (body text) for all other Success story category posts. 
       
      Question: Is there a way to retain this separate category with it's own layout, and have a different content for each individual post? I'm using Pagelins templates. 
       Thanks in advance.
×