Jump to content
Sign in to follow this  

Problems With Default Font In Pl Menus

Recommended Posts




maybe changing default fonts or something, the font of Pagelines menus are now like this:



This is a huge problem, because it prevents all the drag&drop functions to work properly (note the unordered boxes on the left).

Any help please?

Tnx a lot



Share this post

Link to post
Share on other sites

This is most likely being caused by a plugin conflict. Please deactivate all active plugins to see if the problem persists. If the problem disappears, reactivate all your plugins again then deactivate each one one at a time to spot the culprit and keep that one deactivated.

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post

Link to post
Share on other sites

Thanks Catrina, you was right. The problems was a multilanguage plugin, now removed.


Bye bye!



Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • russe-intensif
      By russe-intensif+
      Hi team,
      checking my site today, i'm surprised to see my MegaNav all in bottom of the pages, while it's in header.
      After getting to change it in couple of pages onto Template part (too time consuming !), i'm desperate and ask you for help :-)
      Thank you in advance !

    • dwpoyner
      By dwpoyner+
      Not sure exactly what is causing the issue. For some reason, why you view my site on mobile, the menu does not show up. It will pop up, but it is black. You can check it out here: http://dev.caryfbc.org. I'm also attaching a screenshot where I shrunk my browser down. Any suggestions?

    • Barnaby Skinner
      By Barnaby Skinner+
      Hey all, hope I worded the topic correctly!
      I just need to know if either 1) I'm making a mistake or 2) this could be set as a new feature?
      Using the global settings typography parameters, I have a global paragraph font type (set using googlefonts) and have set the style to align:justify. When laying out <p> text inside a simple TEXT module, the <p> text adheres to both the font type and justification. Perfect.
      Now, when I set <p> text inside the PARAGRAPH TEXT field within an ELEMENT module, the <p> text adheres to the font type, but not the justification. It's rather annoying as I like to fully justify para text across the board and tend to use Element modules instead of text boxes for various reasons. It also seems silly that some PARAGRAPH TEXT fields adopt global settings, whilst other don't.
      Or I'm doing it wrong :S
      Any help or advice is much appreciated!
    • khat
      By khat+
      I think I may have installed pagelines pro incorrectly, and then used features incorrectly. I installed first platforms framework theme and then the child, thinking I could do setup for child later. I tried to set up a background image, and tried custom css feature in pagelines dashboard. I had mistakes in my css, and just thought that if I deleted the info in the css custom feature in pagelines dashboard that the new information would overwrite the old info. The background image didn't respond at all, probably because I didn't have the child directory renamed. I then tried to use the LSS plugin to create css and added more css, possibly, somewhere -sigh-. I never did change the background image and get it placed properly. I used a workaround and in nested containers I placed a background image which worked well enough, so I moved on to try to create my nav bar/ menu bar. When I go to the Menus panel, there is NO area where I can place a menu on a page. I have read and reread and re- re- reread the instructions for placing a menu. I've used the pagelines editor to place a menu, however only HOME shows up. I've been at this for many hours. I've since uninstalled all of my pagelines items and reinstalled, thinking that it would restore all my changes to default, but no, it is still all there, with all my unresolved issues. I am completely at a loss as to what to do next.
    • Jarek
      By Jarek+
      How to make the Impulse menu sticky?
      Here is a site that seems like it is doing just that: http://www.manhattanperiodontist.com/
      Here is the site I am working on: http://boeriu.digitalvector.com/ 
      I have no problem showing the menu at the bottom, but when scrolling up it does not stick.  I tried to add Nav Pro menu but when I do that, it just shows on top and no matter what I try is not working as I want it to.
      Any suggestions?