Jump to content
Sign in to follow this  
ma_dzaru_tigi

Ul.nostyle, Ul.nostyle Li{ List-Style:none; Background:none; } Ul.nostyle Li { Height:20Px; Padding:5Px; Margin:0; Float:left; Display:block; } Ul.nos

Recommended Posts

ma_dzaru_tigi    0
ma_dzaru_tigi

That letters are appear if I put post on front page. (They are absent if to look at post on another pages. Please help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

I apologise but I am quite sure what you're referring to, would it be possible for you to reply and provide more information please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ma_dzaru_tigi    0
ma_dzaru_tigi

ok...

problem is, that I am writing the post (actually at the moment) - any text

and it looks in front page with additional words - ul.nostyle, ul.nostyle li{ list-style:none; background:none; } ul.nostyle li { height:20px; padding:5px; margin:0; float:left; display:block; } ul.nostyle li div table { margin:0; padding:0; }ul.nostyle, ul.nostyle li{ list-style:none; background:none; }

you can see it - http://www.baba-tanya.spb.ru/blog/

 

but in the page of this post - everything ok....

 

I don't know - what to do?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

OK, have you added this CSS to the actual post content?

 

If so remove it and add your custom CSS to the PageLines > Site Options > Custom Code > CSS / LESS editor.

 

If you haven't added this code to the posts content, then I recommend you disable all non-PageLines plugins and see if this resolves your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ma_dzaru_tigi    0
ma_dzaru_tigi

Hi!
I did n't  add any code at all.

And I do not see tham in editor also.

 

I will try to disable plugins.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ma_dzaru_tigi    0
ma_dzaru_tigi

yes, thank you, it helped.

But plugin vkontakte, wich integrated web-site with social network vkontakte doesn't work now

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×