Jump to content
gayatriom

Custom Sections Missing After Upgrade To 2.3.6

Recommended Posts

gayatriom    0
gayatriom

Hi. Doonya.com has a custom section that was created to pull class info from Mind Body On Line. 

 

This custom section is visible in the drag and drop section. 

 

It's called class schedule. 


All was working well until the upgrade. 

it's just not visible anymore. 

 

I've checked the template. It's the right template. 

All seems right, but it's not showing up. 

It should be visible on this page. 

 

http://doonya.com/nyc-classes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

where was the section file?

Share this post


Link to post
Share on other sites
gayatriom    0
gayatriom

the section file is located in the base theme:

/wp-content/themes/pagelines-template-theme/sections/class_schedule/section.php

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Well the section loads for me, well it crashes with multiple errors but that only because files are missing.

 

Click on the store sections tab, make sure it is showing up there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
gayatriom    0
gayatriom

hmm store sections tab?

where is that?

ohh right. ok let me see. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
gayatriom    0
gayatriom

yup it's there. 

don't know why the class schedule isn't visible. 

grrr. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Perhaps if you ran the customizations through an HTML validator? Could be a missing operator in your code.

 

Copy it to your computer and use the Direct Input tab here: http://validator.w3.org/


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

No that won't work for php validation i'm afraid.

 

Just a thought, if this section is supposed to show in the content area of the page, can you make sure in the drag and drop that the 'content' section is in the 'page template area' on that particular template.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
gayatriom    0
gayatriom

This was a conflist with the Advanced Custom Fields plugin. It updated and wasn't reading my customizations! 

thanks! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×