Jump to content
trisquelmedia

Warning Framework 2.3.6 And Wordpress 3.5 Rc1, In Wp 3.4.2 Works Well

Recommended Posts

itscoolitsokay    0
itscoolitsokay

Changed permalinks - fixed it in firefox - still messed up in safari.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Impossible to tell, your developing your site using a page caching plugin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
itscoolitsokay    0
itscoolitsokay

I deleted the plugin - seems to have fixed the problem. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
spritch    0
spritch

OK - deactivated W3 Total Cache and the site looks vaguely like it did before. Is pagelines now incompatible with the most popular cache plugin on wordpress?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

@Spritch, I'm not sure what your site is supposed to look like but you do have this:

 

#cred {display:none;}

 

displaying in your footer, this is most likely caused by you adding CSS to the Custom Code > Footer Scripts area.

 

This area does not support CSS, so please remove it and also that CSS is for Platform Pro to remove the infamous leaf logo.

 

There is no need to use CSS to hide the logo in the footer, just use the WaterMark setting, which can be found in

 

PageLines > Site Options > Website Setup > Watermark.

 

Which allows you to hide the image completely or add your own image and URL, also please create a new topic.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

PageLines works with Cache plugins, we use WP-SuperCache on PageLines.com. However, most users think in order for the plugin to work, they simply need to activate the plugin, which is not the case. You need to know what the settings are for and what they do. You do not enable a cache plugin until you sites design has been finalised and you must read the documentation on how to configure the plugin.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
spritch    0
spritch

OK - just spent the morning fixing the site but when I go to http://precisionleadsmedia.com/contact/ it shows and then disappears - what's the answer to this one? Plus on the homepage I can't get the nice black background on the feature I used to have.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny
Disable all non-PageLines plugins and see if this resolves your background image issue please.
 
Regarding the contact form, that is an odd one, is this a plugin too or a script you have added ?

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
spritch    0
spritch

The contact page just has a 2 box in it - one with text and the other with some form code

I deactivated all but pageline plugins and it made no difference. The coloring should look like 8 (attached, I know its very small) but getting this grey text box and no dark background around the image (pic7)

Share this post


Link to post
Share on other sites
spritch    0
spritch

sorted contact page - banners still not playing ball

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon
spritch please open your own topic.

 

Apologies to the original poster for all the unrelated email alerts

Share this post


Link to post
Share on other sites
gayatriom    0
gayatriom

same problem after update! latest wordpress. latest pagelines.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Did you read the entire topic? The problem is solved by installing the sections plugin, or waiting for 2.3.7

 

Again: Apologies to the original poster for all the unrelated email alerts

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×