Jump to content
  • Similar Content

    • mrhinsh
      By mrhinsh+
      I have found that many of the components, especially lists, do not work in the Edge browser. 
      For example https://nkdagility.com/ has 6 video boxes that only render in Chrome and do not show in Edge.
    • Barnaby Skinner
      By Barnaby Skinner+
      Hey all, hope I worded the topic correctly!
      I just need to know if either 1) I'm making a mistake or 2) this could be set as a new feature?
      Using the global settings typography parameters, I have a global paragraph font type (set using googlefonts) and have set the style to align:justify. When laying out <p> text inside a simple TEXT module, the <p> text adheres to both the font type and justification. Perfect.
      Now, when I set <p> text inside the PARAGRAPH TEXT field within an ELEMENT module, the <p> text adheres to the font type, but not the justification. It's rather annoying as I like to fully justify para text across the board and tend to use Element modules instead of text boxes for various reasons. It also seems silly that some PARAGRAPH TEXT fields adopt global settings, whilst other don't.
      Or I'm doing it wrong :S
      Any help or advice is much appreciated!
      Cheers
    • bnapoli
      By bnapoli+
      On my site www.modishmel.com I'm seeing the "blog post title" within the "pins" plugin section breaking words into multiple lines. See screenshot attached.
      Only seeing it in Firefox. Can you help?

    • Jared Smith
      By Jared Smith+
      I haven't figured out how to get the "Sync Loaded Item" option in templates menu of Platform 5 to stay checked. It doesn't give me an option to save settings when I select it, and when I select it then click off the editor, it unselects. Also if I select it before loading a template, it doesn't stay checked there either.  Whats going on?
    • Simon
      By Simon
      WordPress 4.7.1 was released on 11th January.
      It introduced a new bug that stops certain filetypes from being uploaded.
      This bug unfortunately stops users from uploading SVGs with the Platform 5 builder.
      In the meantime if you need to upload an SVG or have any other image upload issues then please try this plugin that bypasses the mime checks that were introduced.
      https://wordpress.org/plugins/disable-real-mime-check/
       
      Link to trac ticket: https://core.trac.wordpress.org/ticket/39550
      EDIT: 4.7.2 has been released without the fix. Fix is now slated for 4.7.3
×