Jump to content
trisquelmedia

Bbpress 2.2 Crash?

Recommended Posts

trisquelmedia    7
trisquelmedia

Hi:

I just update two sites with pagelines framework 2.3.5 to bbpress 2.2 (new version), and now where the forum should be displayed , there are a white screen , the forum dont display ¿pagelines issue or bbpress from pagelines issue? i tried the bbpress plugin 2.2 in another wordpress theme and it works correctly

Thxs.

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

The update may have some changes that is effecting our integration plugin. I have reported this to our tracker as a possible bug.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
trisquelmedia    7
trisquelmedia

Thxs Danny i hope the solution is soon

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
paul_t    21
paul_t

Just done the same here. Client is expecting to see the site today.

What are the options - desparate!

How do I get the last version?

Edit: Found previous version....and just for anyone having that butt clenching moment

http://wordpress.org...ess/developers/

downloaded 2.1.3

Had to rename current BBP folder on server (upload would not replace it)

Upload

Activate

Go to settings - rebuild permalinks

it's back!

phew

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Great news! Thanks for sharing that.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
justinroffmarsh    0
justinroffmarsh

I have this problem also.

http://www.salesprocessengineering.net/community/forum/general/

The forum still is working in the background. The "BBPress topics for posts" plugin still allows replies to be posted and read from the Post pages. But the Forum and Topic indexes are blank.

Any idea how long it will be until there's a fix?

Justin

Share this post


Link to post
Share on other sites
trisquelmedia    7
trisquelmedia

any response by the development team?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

The developers are aware of the issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
justinroffmarsh    0
justinroffmarsh

Will there be a hot-fix or do we need to wait for the next release?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

When i figure out WHY its broken it will hopefully just be an update to the pagelines-bbpress plugin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Plugin has been updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

The topic was marked as resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
paul_t    21
paul_t

Just checking

Pretty sure the last version of the plugin was 1.06?

Its not showing (as of this moment) as an updated plugin inside WP.

Does the update info take a while to propagate?

Share this post


Link to post
Share on other sites
trisquelmedia    7
trisquelmedia

The last version is 2.0.2 , you should update it from my plugins section in the pagelines store inside the wordpress admin panel

Share this post


Link to post
Share on other sites
paul_t    21
paul_t

Yup - just figured ! thanks anyway

Definitely resolved!

Share this post


Link to post
Share on other sites
justinroffmarsh    0
justinroffmarsh

I updated it (manually) yesterday and it works.

Thank you

Justin

Share this post


Link to post
Share on other sites
vicdesotelle    0
vicdesotelle

Same problem here bbPress inside Paglines (upgraded) now FORUMS WHITE PAGE: Hi, What's latest on bbPress plugin upgrade fix? Got angry folks. WHEN WILL IT BE FIXED? (one day, one week, one month?) Please tell us timeframe so we can tell our clients. Thx much. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon
vicdesotelle This issue was fixed, I can not even begin to guess what your issue is as you have not provided any information. Please open a new topic and include what version of bbpress, the support plugin and the framework you are using.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • janpeeters
      By janpeeters+
      Over the last month I had extensive communications with the developer of the (premium) Anything Boxes section (in Pagelines store) (Adam Munns) and the developer of the WP Polylang Multilingual plugin (Frederic Demarle).
       
      This was because the following problem occurred:
      Anything Boxes showed all posts of two languages (Dutch and English) on the respective static frontpages for each language. It should of course have filtered posts for Dutch language on the Dutch frontpage and English on the English frontpage.
       
      The solution to this problem was simple in the end. When duplicating a page for use in another language the settings for Anything Boxes were not copied to the new page and I should have set these settings manually again on the new page. I wasn't aware of this, but it makes sense. Because of this the pages didn't know how to differentiate between posts from different languages.
       
      The dev of Polylang told me that Polylang is currently smart enough to synchronize metas like Featured images and page templates but it does not work out of the box with metas created by plugins and themes but (according to Frederic) it is rather easy to add them in the list using the filter 'pll_copy_post_metas'.
      He mentions that he is not sure that these 'PageLines Meta Settings' are stored in post meta but that would make sense according to him. He asks if the Pagelines dev team will be interested to support this feature in the future.
       
      I'm also wondering if you will consider adding Polylang translation support for manually editable strings like the 'Read more…' strings in Pagelines Settings.
       
      Well that's of course up to you but I thought to let you know to be able to take this into consideration. I also post this for other users in case they experience the same kind of trouble and are looking for an answer.
       
      Best regards,
      Jan Peeters
    • bankrollbuilder
      By bankrollbuilder
      I used a custom hook to put a banner ad in my header. It works but its not in the right position. it is centered and above my logo and I would like to float it to the right of my logo in the header. heres the link: http://shaboopie.com/shaboopie-wp/free-logos-pg1/

      thanks.

      Dan B.
    • starlit
      By starlit
      Can one have two hero sections on one page?

      I want a landing page which leads/advertises two subpages.

      Or is there another option?

      Please help.

      THANK YOU
    • hutruk
      By hutruk
      Hi!

      I am using the shortcodes for tabs, as described in the documentation.

      When I insert the following code:


      [pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"] [pl_tabtitle number="1"]Title 1[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="2"]Title 2[/pl_tabtitle] [/pl_tabtitlesection] [pl_tabcontentsection] [pl_tabcontent active="yes" number="1"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="2"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [/pl_tabcontentsection] [/pl_tabs]

      I get a strange output (in the attachment).

      Any ideas?

      Thanks in advance!

    • MooiWeb
      By MooiWeb
      Hello,

      I would like to align my qtranslate with my breadcrumb so that the flags are on the same hight.
      I'm aware of putting a code in the custom css and tryed severall codes from your site but for now, no succes

      The site i'm working on is http://nieuw.vazdias.nl

      Thx,
      Edwin



×