Jump to content
Beny Schonfeld

Utestimonials Not Displaying Columns

Recommended Posts

Beny Schonfeld    1
Beny Schonfeld

Hi there,

Everything was set up and working properly with this section. I'm not sure when this started happening but I've set it up in the sections default settings and in the specific page's settings for that section to display the testimonials in 2 columns.

It was working just fine and then today I just noticed that it's displaying them in only 1 column...

What's going on...?

Thanks for your help.


Beny Schonfeld

Appeando.com

On Twitter: @appeando

On Facebook: http://facebook.com/appeando

Share this post


Link to post
Share on other sites
mackenzie    12
mackenzie

The topic was marked as resolved.


Mackenzie - PageLines Help Desk

The Centsible Family - Writer, Photographer and Coffee Addict

---------------------------------------------------

Kindly search this forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • ekabox
      By ekabox
      I have installed the uTestimonials plugin, which works great! I love the look of it, but I'm a little confused about something.
       
      uTestimonials shows up in the Dashboard menu for "Editors" in the admin panel, but when they go to add a new testimonial, there are no testimonial options. There is no way for them to upload an avatar or input additional info/website url. (see attached screenshot)
       
      Any thoughts? Is anyone else having this problem?

    • webmktco
      By webmktco+
      Is it possible to display testimonials in sidebar widget?
    • davemoppert
      By davemoppert
      When I have the uTestimonials section activated on a page that utilizes modals, there is a problem.  The Modal window shows up automatically, but transparent and in the header... it is weird.  You can see the error here on this page:http://updated-kid2kid.com/franchising/support/
       
      I'd like to use the uTestimonial section for support and FAQs, but I have a modal link in the footer that is conflicting.  Any idea how to fix this?
    • janpeeters
      By janpeeters+
      Over the last month I had extensive communications with the developer of the (premium) Anything Boxes section (in Pagelines store) (Adam Munns) and the developer of the WP Polylang Multilingual plugin (Frederic Demarle).
       
      This was because the following problem occurred:
      Anything Boxes showed all posts of two languages (Dutch and English) on the respective static frontpages for each language. It should of course have filtered posts for Dutch language on the Dutch frontpage and English on the English frontpage.
       
      The solution to this problem was simple in the end. When duplicating a page for use in another language the settings for Anything Boxes were not copied to the new page and I should have set these settings manually again on the new page. I wasn't aware of this, but it makes sense. Because of this the pages didn't know how to differentiate between posts from different languages.
       
      The dev of Polylang told me that Polylang is currently smart enough to synchronize metas like Featured images and page templates but it does not work out of the box with metas created by plugins and themes but (according to Frederic) it is rather easy to add them in the list using the filter 'pll_copy_post_metas'.
      He mentions that he is not sure that these 'PageLines Meta Settings' are stored in post meta but that would make sense according to him. He asks if the Pagelines dev team will be interested to support this feature in the future.
       
      I'm also wondering if you will consider adding Polylang translation support for manually editable strings like the 'Read more…' strings in Pagelines Settings.
       
      Well that's of course up to you but I thought to let you know to be able to take this into consideration. I also post this for other users in case they experience the same kind of trouble and are looking for an answer.
       
      Best regards,
      Jan Peeters
    • bankrollbuilder
      By bankrollbuilder
      I used a custom hook to put a banner ad in my header. It works but its not in the right position. it is centered and above my logo and I would like to float it to the right of my logo in the header. heres the link: http://shaboopie.com/shaboopie-wp/free-logos-pg1/

      thanks.

      Dan B.
×