Jump to content
oficinamedia

Edit Link Shows Up In Features And Boxes Sections When No User Is Logged In

Recommended Posts

oficinamedia    0
oficinamedia

The problem is exactly this: edit link shows up in features and boxes sections when no user is logged in.

I think, after several tests, that the problem is with some incompatibility with the Co-Authors plus plugin.

The edit link disappears when the plugin is deactivated.

Any suggestion, besides deactivating de plugin, to resolve this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina

I think there may be a way to hide it with CSS. Can you please post a link to your site?


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
oficinamedia    0
oficinamedia

yes, applying a display: none to the class pledit does the trick

.pledit {

display: none;

}

although I was looking for a different approach, besides css that is...

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina

The only other approach would be to deactivate the plugin that's causing the issue. If you prefer not to do that, then the CSS would be the best approach.


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
oficinamedia    0
oficinamedia

ok, thanks. This issue is resolved in my opinion.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Id email the plugin author, hiding it via css is one thing, but the edit links should not be exposed to non logged in users.

Share this post


Link to post
Share on other sites
oficinamedia    0
oficinamedia

Thanks Simon, I agree hiding the css was not the best approach. I've contacted the plugin author and the issue was resolved with the next version of the plugin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

The topic was marked as resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Audun MB
      By Audun MB+

      Here:http://attac.no/global-ulikhet/
      The images are forced into a boxed frame so that you can't see the whole picture. Doesn't look so good. Is this a bug? A feature? How can I fix it?
    • JudithKlinger
      By JudithKlinger+
      The recent WP update seems to be quite cheeky...messing about with a number of things. 
       
      Having trouble with boxes displaying differently in different browsers.  1st screen shot is Chrom...looks ok. 
      2nd screenshot is Firefox...colors are different. Icons are different. Have weird 1000's next to the icons. Any idea what's going on? 
       
      Thanks!! 
      Judith
       
       


    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      Someone reported this little bit of weirdness to me today. They were using Internet Exporer. I used an emulator, and I received the same result. Please see the attached.
      The website is richcruzchicago.com.
      Thanks,
      Rich

    • Susan
      By Susan+
      Everything was fine with my site.
      Suddenly, strange characters are appearing in Boxes. See image. Site page is here. I even tried to add a new Boxes section but the same thing keeps happening, so I deleted the new section.
      How can I resolve this?
      Your help is greatly appreciated.
      Thank you.
       
       

    • claudedagenais
      By claudedagenais+
      Hi,
      Could it be possible to add to the boxes an option so that if an Item has an optional link that we can also optionally make it open in a new windows.
      Thank you :-)
×