Jump to content
theresacs

Sidebar Not Displaying Properly In Explorer

Recommended Posts

Simon    247
Simon

Add this to customize plugins functions.php:

add_action( 'pagelines_before_html', function() { echo '<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge" />'; } );[/CODE]

Share this post


Link to post
Share on other sites
theresacs    0
theresacs

Simon,

After installing the PL Custom Plugin from the store, I added the code as you suggested (following the How to Use the PageLines Customize Plugin video). I am sure I did it correctly, but when I clicked update, I got this message:

Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in /home/content/v/i/t/vittles/html/wp-content/plugins/pagelines-customize/functions.php on line 45

I am now unable to access any pages on my dashboard or my homepage. That error message is all that comes up. I can't even get into the plugins to delete the changes.

Any suggestions on how to proceed? My site is now inaccessible.

thanks,

theresa

Share this post


Link to post
Share on other sites
theresacs    0
theresacs

Simon -- thank you for your help...I have removed the code via FTP and the site is back to normal. Rather than push my luck, I think I'll just stop there.

I appreciate all of the time you, and the other staff members spent on my issue. Thanks again.

theresa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Well if you paste the contents of that file, i'll give you one that works, easy!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Anthony CALCI
      By Anthony CALCI+
      Hello,
      I have switched from the Framwork theme to DMS theme on http://calcipatrimoine.theproofingcompany.fr (miror site of http://calci-patrimoine.com).
      But I have now only the Primary sidebar in the Widget section ! Secondary sidear, Footer sidebar have all disapear...
      Can I have help to have them back ?
      Regards,
      Anthony
    • colleenc
      By colleenc+
      I am having an issue with the size of the font in a text box widget on my sidebar. It has me completely baffled because I have two text widgets on my sidebar and the other one is displaying perfectly. 
      The sole difference between the two is the amount of text in the widget, but that can't be the problem.
      My site is: loveandnudes.com and the text widgets are on the right side at the top. 
      I have duplicated the one with the issue and I am fiddling with it right now to see if I can find a solution. But I would love any suggestions. I though CSS would do the trick, but either I tried the wrong thing - or I put it into the wrong place.
      Thanks for your help!
    • Queue-it
      By Queue-it+
      Hi,
      Is it possible to add a sidebar only for one post category? Without adding extra plugins or editing the theme code? 
      I have 4 categories of posts (blog post, news, job listing, case studies) but I want to have a sidebar only for the blog posts to appear. 
      How can I do that? 
      Thanks!
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      I am working  on a PL5 site that uses a IDX feed plugin that includes templates for that individual plugin (ex - a property listings template, a single property template, etc.) However, when I edit the Pagelines Content area to also feature a sidebar it will not actually save or apply to any of the other property pages. Are there any know issues with the templates and hierarchy? It appears to be defaulting to read-width and I can't find any way to override this setting.
      Here is a link in case that is helpful to see: http://getreadyforwow.com/ihf/idx/mls-20649468-99_sunny_st_newport_beach_ca_92663
      Is there anything I can provide to you that may be helpful in solving this issue?
       
    • John Olsson
      By John Olsson+
      Using Version 5.0.72 of P5.
      The images, as shown here: http://www.marinimporten.se/ is good aligned and have normal whitespace as they should on Chrome, Safari and Firefox.
      But in every version of Explorer (according to the client) it shows very funny, look at the screenshot. There isn't any wierd about the css, its straight forward clean from the system deafult.
      So this can't be just me i think..? It's regular "image-boxes" i've used..
      Any ideas?


×