Jump to content
pagelines_45

Jigoshop, Jigoshop For Pagelines

Recommended Posts

pagelines_45    0
pagelines_45

Hi, I have used Pagelines and Jigoshop in the past without issue. But now for some reason the store is not showing up in the template. It does with twentyeleven. I have the Jigoshop for Pagelines plugin installed, have chosen templates for the shop pages but the shop pages are not showing up (being pulled). For example this is the Jigoshop "change password" page: http://seafevergear.com/wordpress/?page_id=94. The content area is blank

The one thing I have noticed is in the page editor, within pagelines section, it states that the content area is empty. I'm guessing something has changed and I might be missing something simple.

The site is still underconstruction but this should be working. Thanks for any insight

David

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina

Did you upgrade PageLines recently? Please try deactivating all active plugins except for Jigshop and see if the problem persists.


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
pagelines_45    0
pagelines_45

Hi Catrina, thanks for the quick response. I have deactiveated all plugins except PL and Jigoshop. No change. I am running Pageline 2.3.3 and latest JigoShop. It is something simple like here is a png of the jigoshop page, looking at the PageLines editor. Is the content area supposed to be empty? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
pagelines_45    0
pagelines_45

You have to have post loops in the content section of the page template for Jigoshop to show up on the page.

David

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Hi, we're currently on v 2.3.5, so this may be resolved by updating.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
pagelines_45    0
pagelines_45

With all due respects I would have thought one of you might have seen my error, or ever read my post. This is resolved. Jigoshop needs to have "POST LOOP" as an active section in the content area of a page template to display. This was not apparent to me and no where did I read this. Maybe it is so basic that everyone missed it.........

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

The topic was marked as resolved.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • janpeeters
      By janpeeters+
      Over the last month I had extensive communications with the developer of the (premium) Anything Boxes section (in Pagelines store) (Adam Munns) and the developer of the WP Polylang Multilingual plugin (Frederic Demarle).
       
      This was because the following problem occurred:
      Anything Boxes showed all posts of two languages (Dutch and English) on the respective static frontpages for each language. It should of course have filtered posts for Dutch language on the Dutch frontpage and English on the English frontpage.
       
      The solution to this problem was simple in the end. When duplicating a page for use in another language the settings for Anything Boxes were not copied to the new page and I should have set these settings manually again on the new page. I wasn't aware of this, but it makes sense. Because of this the pages didn't know how to differentiate between posts from different languages.
       
      The dev of Polylang told me that Polylang is currently smart enough to synchronize metas like Featured images and page templates but it does not work out of the box with metas created by plugins and themes but (according to Frederic) it is rather easy to add them in the list using the filter 'pll_copy_post_metas'.
      He mentions that he is not sure that these 'PageLines Meta Settings' are stored in post meta but that would make sense according to him. He asks if the Pagelines dev team will be interested to support this feature in the future.
       
      I'm also wondering if you will consider adding Polylang translation support for manually editable strings like the 'Read more…' strings in Pagelines Settings.
       
      Well that's of course up to you but I thought to let you know to be able to take this into consideration. I also post this for other users in case they experience the same kind of trouble and are looking for an answer.
       
      Best regards,
      Jan Peeters
    • bankrollbuilder
      By bankrollbuilder
      I used a custom hook to put a banner ad in my header. It works but its not in the right position. it is centered and above my logo and I would like to float it to the right of my logo in the header. heres the link: http://shaboopie.com/shaboopie-wp/free-logos-pg1/

      thanks.

      Dan B.
    • starlit
      By starlit
      Can one have two hero sections on one page?

      I want a landing page which leads/advertises two subpages.

      Or is there another option?

      Please help.

      THANK YOU
    • hutruk
      By hutruk
      Hi!

      I am using the shortcodes for tabs, as described in the documentation.

      When I insert the following code:


      [pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"] [pl_tabtitle number="1"]Title 1[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="2"]Title 2[/pl_tabtitle] [/pl_tabtitlesection] [pl_tabcontentsection] [pl_tabcontent active="yes" number="1"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="2"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [/pl_tabcontentsection] [/pl_tabs]

      I get a strange output (in the attachment).

      Any ideas?

      Thanks in advance!

    • MooiWeb
      By MooiWeb
      Hello,

      I would like to align my qtranslate with my breadcrumb so that the flags are on the same hight.
      I'm aware of putting a code in the custom css and tryed severall codes from your site but for now, no succes

      The site i'm working on is http://nieuw.vazdias.nl

      Thx,
      Edwin



×