Jump to content
  • Similar Content

    • gregory.guz
      By gregory.guz+
      Hi ,
      I just noticed that the color picker has stopped showing up on my PL5 site ( please see attached image ) 
      Any idea what could be causing the problem?
       
      Thanks 
      Greg

    • Borries
      By Borries+
      I know this is not an easy problem. Maybe there is a easy solution.
      I have tryed to uses the existing solution, that I have found in the forum
      I changed the colours of my nav (simple nav) and the hover effect (a. hover).
      I really tryed to highlight the active/used link in the nav but I cant figure it out.
      I want it to be black when active.
      Any help would be appreciated. Thanks.
      http://www.marcborries.de  nav link: "Sinn & Selbst" 
    • greatthingsllc
      By greatthingsllc+
      In Platform 5, Using Framework Section for Content , I have set the hyperlink colors in the CUSTOMIZE section.   However, none of the pages are properly displaying the link colors.   Just defaulting to black, and underline on hover.   I did not see where this would be controlled at the page level or lower
      Site    doritbrauer.com
      Thanks
      Josh

    • bnapoli
      By bnapoli+
      http://731.34b.myftpupload.com/ this website is using the NavPro navigation in Platform 5. It has a lot of menu items, so it breaks to two lines when the window is sized down. What is the media query to make the navigation either a) switch to "mobile mode" at a higher width, or b ) expand the nav into two lines. Thanks
    • pehja
      By pehja+
      It would be nice to have an option in the impuls section to only view hamburger menu.  That or let nav pro have that option ad also transparent background. Impuls is a great section. Love it.
×