Jump to content
Sign in to follow this  
winemonkey

Feature Names Nav Background

Recommended Posts

James B

At the base of the slider?


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
winemonkey

Sorry Batman... Published it private, probably why you can't access it. I'm trying to get it to look half decent before I publish it. Can't believe I just wrote Sorry Batman. LMFAO!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi, thats the feature navigation. You can turn that off in the page meta under the features tab or in Pagelines>Page Options>site wide defaults. Bear in mind anything set on the page level will override the default.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
winemonkey

Hi James, I want the Feature Name nav there. I just don't want the weird looking grey round things the names appear in. I want to see ONLY the words. I've made the page public so you can see what I mean...http://www.onebarrel.ca/one-barrel/ Thanks for your help

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

You can use Custom CSS to get rid of the button styling for these names: http://www.pagelines.com/wiki/Custom_CSS.

For further reference, please see: http://w3schools.com/css/css_background.asp (you can use this attribute to get rid of the background color, which will take away the button effect)


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
winemonkey

I can't find the right code... Here's my latest attempt .featurenav {background-color: none; padding-top: 10px;} (I'm also tryin to increase the space between the feature and the feature nav

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

Your selector is close, but it should be more specific:

#featurenav a {background-color: none; padding-top: 10px;}[/CODE]

Since you are changing individual nav items, you should add "a" (for the link)


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
winemonkey

LOL... Have a look. Now those grey background buttons are still there and the padding made them taller.

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

Please try:

#featurenav a {background: none; padding-top: 0px; box-shadow: none;}[/CODE]


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
winemonkey

Works like a charm. Thank you Catrina.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mackenzie

The topic was marked as resolved.


Mackenzie - PageLines Help Desk

The Centsible Family - Writer, Photographer and Coffee Addict

---------------------------------------------------

Kindly search this forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • gregory.guz
      By gregory.guz+
      Hi ,
      I just noticed that the color picker has stopped showing up on my PL5 site ( please see attached image ) 
      Any idea what could be causing the problem?
       
      Thanks 
      Greg

    • Borries
      By Borries+
      I know this is not an easy problem. Maybe there is a easy solution.
      I have tryed to uses the existing solution, that I have found in the forum
      I changed the colours of my nav (simple nav) and the hover effect (a. hover).
      I really tryed to highlight the active/used link in the nav but I cant figure it out.
      I want it to be black when active.
      Any help would be appreciated. Thanks.
      http://www.marcborries.de  nav link: "Sinn & Selbst" 
    • greatthingsllc
      By greatthingsllc+
      In Platform 5, Using Framework Section for Content , I have set the hyperlink colors in the CUSTOMIZE section.   However, none of the pages are properly displaying the link colors.   Just defaulting to black, and underline on hover.   I did not see where this would be controlled at the page level or lower
      Site    doritbrauer.com
      Thanks
      Josh

    • bnapoli
      By bnapoli+
      http://731.34b.myftpupload.com/ this website is using the NavPro navigation in Platform 5. It has a lot of menu items, so it breaks to two lines when the window is sized down. What is the media query to make the navigation either a) switch to "mobile mode" at a higher width, or b ) expand the nav into two lines. Thanks
    • pehja
      By pehja+
      It would be nice to have an option in the impuls section to only view hamburger menu.  That or let nav pro have that option ad also transparent background. Impuls is a great section. Love it.
×