Jump to content
5344

Subnav Permanently Displayed?

Recommended Posts

5344    1
5344

Hi,

I am working on a site that was built in pagelines and I have tried to make a sub nav for one of the menus. I added a sub nav item via the wordpress menus but for some reason it DOES NOT DISPLAY ON HOVER:

You can see it under Construction Info

http://www.bernhardt...struction-info/

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, have you added any other custom css, maybe to the parent element above? There might be something in there that is causing the tab to remain active instead of on :hover


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
5344    1
5344

Not that I am aware of, anyway you can look into that for me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5344    1
5344

I have nothing in there as I created a child theme. Do you guys not have firebug?

I have also removed ALL my styles from my child theme and reuploaded my pagelines style.css file. That did not help so I re-uploaded my child theme styles.

Still no change the dropdown is NOT displaying. Before I said it was permanently displayed but that is a mistake on my end.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

You are using a very old version of the framework for a start, do you want support for an older version or do you intent to update?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5344    1
5344

I just would really love to fix the nav problem, I can then worry about updating later unless you think it will fix it and not mess anything else up in the process. I am running a child theme, NO custom css is in the pagelines sections.

Thanks for your help Simon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5344    1
5344

EDIT:

I have updated to the latest version of the framework. It did NOT help the issue. Dropdown is still not displaying.

Here is the CSS from my child theme:

http://pastebin.com/v3u2xNR3

Again I tried erasing all these styles and the drop down still does not work. Also tried disabling all plugins.

Thanks,

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites
5344    1
5344

Wow....drop down was not turned on in the admin, surprised this was not mentioned lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina

Is the dropdown nav working properly now? Do you need further assistance with anything else?


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • dwpoyner
      By dwpoyner+
      Not sure exactly what is causing the issue. For some reason, why you view my site on mobile, the menu does not show up. It will pop up, but it is black. You can check it out here: http://dev.caryfbc.org. I'm also attaching a screenshot where I shrunk my browser down. Any suggestions?

    • khat
      By khat+
      I think I may have installed pagelines pro incorrectly, and then used features incorrectly. I installed first platforms framework theme and then the child, thinking I could do setup for child later. I tried to set up a background image, and tried custom css feature in pagelines dashboard. I had mistakes in my css, and just thought that if I deleted the info in the css custom feature in pagelines dashboard that the new information would overwrite the old info. The background image didn't respond at all, probably because I didn't have the child directory renamed. I then tried to use the LSS plugin to create css and added more css, possibly, somewhere -sigh-. I never did change the background image and get it placed properly. I used a workaround and in nested containers I placed a background image which worked well enough, so I moved on to try to create my nav bar/ menu bar. When I go to the Menus panel, there is NO area where I can place a menu on a page. I have read and reread and re- re- reread the instructions for placing a menu. I've used the pagelines editor to place a menu, however only HOME shows up. I've been at this for many hours. I've since uninstalled all of my pagelines items and reinstalled, thinking that it would restore all my changes to default, but no, it is still all there, with all my unresolved issues. I am completely at a loss as to what to do next.
    • bnapoli
      By bnapoli+
      http://731.34b.myftpupload.com/ this website is using the NavPro navigation in Platform 5. It has a lot of menu items, so it breaks to two lines when the window is sized down. What is the media query to make the navigation either a) switch to "mobile mode" at a higher width, or b ) expand the nav into two lines. Thanks
    • Jarek
      By Jarek+
      How to make the Impulse menu sticky?
      Here is a site that seems like it is doing just that: http://www.manhattanperiodontist.com/
      Here is the site I am working on: http://boeriu.digitalvector.com/ 
      I have no problem showing the menu at the bottom, but when scrolling up it does not stick.  I tried to add Nav Pro menu but when I do that, it just shows on top and no matter what I try is not working as I want it to.
      Any suggestions?
×