Jump to content
trisquelmedia

Custom Code Error Simbol '>'

Recommended Posts

trisquelmedia    7
trisquelmedia

I am having a problem with the new version of pagelines and I replaced the '>' by '>' and this makes me not run custom code for example:

. dropdown-menu li> a: hover,. dropdown-menu li> a: focus,. dropdown-submenu: hover> a,. dropdown-menu-menu-item li.current> a {

text-decoration: none;

color: # 828282; / * font color * /

background-color: # e6e6e6;

background-color: # e6e6e6;

background-image:-moz-linear-gradient (top, # e6e6e6, # e6e6e6);

background-image:-ms-linear-gradient (top, # e6e6e6, # e6e6e6);

background-image:-webkit-gradient (linear, 0 0,0 100%, from (# e6e6e6), to (# e6e6e6));

background-image:-webkit-linear-gradient (top, # e6e6e6, # e6e6e6);

background-image:-o-linear-gradient (top, # e6e6e6, # e6e6e6);

background-image: linear-gradient (top, # e6e6e6, # e6e6e6);

background-repeat: repeat-x;

filter: progid: DXImageTransform.Microsoft.gradient (startColorstr = '# e6e6e6', endColorstr = '# e6e6e6', GradientType = 0);

}

is replaced by:

. dropdown-menu li > a: hover,. dropdown-menu li > a: focus,. dropdown-submenu: hover > a,. dropdown-menu-menu-item li.current > a {

text-decoration: none;

color: # 828282; / * font color * /

background-color: # e6e6e6;

background-color: # e6e6e6;

background-image:-moz-linear-gradient (top, # e6e6e6, # e6e6e6);

background-image:-ms-linear-gradient (top, # e6e6e6, # e6e6e6);

background-image:-webkit-gradient (linear, 0 0,0 100%, from (# e6e6e6), to (# e6e6e6));

background-image:-webkit-linear-gradient (top, # e6e6e6, # e6e6e6);

background-image:-o-linear-gradient (top, # e6e6e6, # e6e6e6);

background-image: linear-gradient (top, # e6e6e6, # e6e6e6);

background-repeat: repeat-x;

filter: progid: DXImageTransform.Microsoft.gradient (startColorstr = '# e6e6e6', endColorstr = '# e6e6e6', GradientType = 0);

}

how i can resolve this problem?

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anthony Luth    1
Anthony Luth

Looks to me like a problem with your editor. What browser are you currently using?


Use PageLines Drag & Drop Framework and WordPress to build professional websites faster, easier and better than ever before.

Wordpress Developer | Programmer | Enthusiast

@tonyluth | http://www.luthwedding.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
trisquelmedia    7
trisquelmedia

its happening in Firefox 16.0.2 , Chrome 22.0.1229.94 m and Ie9

When I load the site I replaced the> by > and then appear LESS errors :-(

Its happening since i updated the framework to last version 2.3.4

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

This is a issue with the editor and HTML code being added to the CSS/LESS editor as far as I am aware, doing the following should resolve your issue.

Change line 489 of class.render.css.php to this:


$custom = stripslashes( ploption( 'customcss' ) );
[/CODE]


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
trisquelmedia    7
trisquelmedia

not run :-(

I put the code that showed up, I get this error

Custom PageLines LESS / CSS error.

Parse error: Failed at `a: hover, # site. dropdown-menu li> a: focus, # site. dropdown-submenu: hover> a, # site. dropdown-menu-menu-item li.current> a {` line: 1183

And then in the custom code changed out the '>' to '>' is weird because I use this code in more places and that never happened, happened since the upgrade framework

Share this post


Link to post
Share on other sites
trisquelmedia    7
trisquelmedia

Can anyone tell me which file. Lss o. I can find this style css to edit me directly?

Share this post


Link to post
Share on other sites
trisquelmedia    7
trisquelmedia

I had to fix it by installing the plugin my custom css, i dont understand why the custom css editor pagelines longer accepts certain styles, I hope for the following versions can be solved and to function as version 2.3.3

regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Your css even with the fix would never compile. you have bad selectors ( . dropdown should be .dropdown ) and bad colors ( # 666 should be #666 )

Share this post


Link to post
Share on other sites
trisquelmedia    7
trisquelmedia

I will review the custom code

Thanks

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
mackenzie    12
mackenzie

The topic was marked as resolved.


Mackenzie - PageLines Help Desk

The Centsible Family - Writer, Photographer and Coffee Addict

---------------------------------------------------

Kindly search this forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • janpeeters
      By janpeeters+
      Over the last month I had extensive communications with the developer of the (premium) Anything Boxes section (in Pagelines store) (Adam Munns) and the developer of the WP Polylang Multilingual plugin (Frederic Demarle).
       
      This was because the following problem occurred:
      Anything Boxes showed all posts of two languages (Dutch and English) on the respective static frontpages for each language. It should of course have filtered posts for Dutch language on the Dutch frontpage and English on the English frontpage.
       
      The solution to this problem was simple in the end. When duplicating a page for use in another language the settings for Anything Boxes were not copied to the new page and I should have set these settings manually again on the new page. I wasn't aware of this, but it makes sense. Because of this the pages didn't know how to differentiate between posts from different languages.
       
      The dev of Polylang told me that Polylang is currently smart enough to synchronize metas like Featured images and page templates but it does not work out of the box with metas created by plugins and themes but (according to Frederic) it is rather easy to add them in the list using the filter 'pll_copy_post_metas'.
      He mentions that he is not sure that these 'PageLines Meta Settings' are stored in post meta but that would make sense according to him. He asks if the Pagelines dev team will be interested to support this feature in the future.
       
      I'm also wondering if you will consider adding Polylang translation support for manually editable strings like the 'Read more…' strings in Pagelines Settings.
       
      Well that's of course up to you but I thought to let you know to be able to take this into consideration. I also post this for other users in case they experience the same kind of trouble and are looking for an answer.
       
      Best regards,
      Jan Peeters
    • bankrollbuilder
      By bankrollbuilder
      I used a custom hook to put a banner ad in my header. It works but its not in the right position. it is centered and above my logo and I would like to float it to the right of my logo in the header. heres the link: http://shaboopie.com/shaboopie-wp/free-logos-pg1/

      thanks.

      Dan B.
    • starlit
      By starlit
      Can one have two hero sections on one page?

      I want a landing page which leads/advertises two subpages.

      Or is there another option?

      Please help.

      THANK YOU
    • hutruk
      By hutruk
      Hi!

      I am using the shortcodes for tabs, as described in the documentation.

      When I insert the following code:


      [pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"] [pl_tabtitle number="1"]Title 1[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="2"]Title 2[/pl_tabtitle] [/pl_tabtitlesection] [pl_tabcontentsection] [pl_tabcontent active="yes" number="1"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="2"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [/pl_tabcontentsection] [/pl_tabs]

      I get a strange output (in the attachment).

      Any ideas?

      Thanks in advance!

    • MooiWeb
      By MooiWeb
      Hello,

      I would like to align my qtranslate with my breadcrumb so that the flags are on the same hight.
      I'm aware of putting a code in the custom css and tryed severall codes from your site but for now, no succes

      The site i'm working on is http://nieuw.vazdias.nl

      Thx,
      Edwin



×