Jump to content
Catherine

Morefoot Right Widget Displaying Incorrectly On Phone Device

Recommended Posts

Catherine    1
Catherine

Hi,

I recently added some widgets to the Morefoot area of my blog - www.absolutelymerle.com

The Problem

I have widgets in Morefoot Left, Morefoot Middle and Morefoot Right. Everything displays fine on a computer, but when I brought up the website on my iPhone, the text widget (labelled "Disclaimer") in Morefoot right is cut off down the middle - the right half of the text (and the widget border is missing).

I do not own an android, so I have no idea how it displays on other phone devices.

Background Info

In my layout settings I use the following options for my site: "Static with Pixel Width" and "Fixed-width Mode".

When setting up this site, I used the CSS plugin to alter the appearance of the widgets - in particular, adding a grey background to the widget headers and specifying its size and length in terms of pixels. For example:

h3.widget-title {

background-color: #f2f2f2 !important;

padding-bottom: 6px !important;

padding-left: 6px !important;

padding-right: 35px !important;

padding-top: 6px !important;

}

My incorrect solution

With much regret, I altered the option on my site from "Static Pixel Width" to "Responsive With Pixel Width". The problematic widget suddenly displayed in its entirety, but it created a new problem. For all the widgets on my site, the grey title background extended to the right, beyond each widget's right border........ So I changed the pixel-padding to x.em value instead. Still no luck!

My question

Is there any way of getting the Morefoot Right text widget to display correctly on a phone device whilst keeping the "Static Pixel Width" option? (I much prefer "Static Pixel Width" to the other alternatives.) In fact, is there a way of getting the problematic widget to to display correctly so that it works with all three layout handling options in PageLines?

Many thanks in advance!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

HI,

I have just tested this and it does indeed appear to be a minor layout bug. I have reported this for you on our tracker.

  • Like 1

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

The topic was marked as resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • janpeeters
      By janpeeters+
      Over the last month I had extensive communications with the developer of the (premium) Anything Boxes section (in Pagelines store) (Adam Munns) and the developer of the WP Polylang Multilingual plugin (Frederic Demarle).
       
      This was because the following problem occurred:
      Anything Boxes showed all posts of two languages (Dutch and English) on the respective static frontpages for each language. It should of course have filtered posts for Dutch language on the Dutch frontpage and English on the English frontpage.
       
      The solution to this problem was simple in the end. When duplicating a page for use in another language the settings for Anything Boxes were not copied to the new page and I should have set these settings manually again on the new page. I wasn't aware of this, but it makes sense. Because of this the pages didn't know how to differentiate between posts from different languages.
       
      The dev of Polylang told me that Polylang is currently smart enough to synchronize metas like Featured images and page templates but it does not work out of the box with metas created by plugins and themes but (according to Frederic) it is rather easy to add them in the list using the filter 'pll_copy_post_metas'.
      He mentions that he is not sure that these 'PageLines Meta Settings' are stored in post meta but that would make sense according to him. He asks if the Pagelines dev team will be interested to support this feature in the future.
       
      I'm also wondering if you will consider adding Polylang translation support for manually editable strings like the 'Read more…' strings in Pagelines Settings.
       
      Well that's of course up to you but I thought to let you know to be able to take this into consideration. I also post this for other users in case they experience the same kind of trouble and are looking for an answer.
       
      Best regards,
      Jan Peeters
    • bankrollbuilder
      By bankrollbuilder
      I used a custom hook to put a banner ad in my header. It works but its not in the right position. it is centered and above my logo and I would like to float it to the right of my logo in the header. heres the link: http://shaboopie.com/shaboopie-wp/free-logos-pg1/

      thanks.

      Dan B.
    • starlit
      By starlit
      Can one have two hero sections on one page?

      I want a landing page which leads/advertises two subpages.

      Or is there another option?

      Please help.

      THANK YOU
    • hutruk
      By hutruk
      Hi!

      I am using the shortcodes for tabs, as described in the documentation.

      When I insert the following code:


      [pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"] [pl_tabtitle number="1"]Title 1[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="2"]Title 2[/pl_tabtitle] [/pl_tabtitlesection] [pl_tabcontentsection] [pl_tabcontent active="yes" number="1"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="2"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [/pl_tabcontentsection] [/pl_tabs]

      I get a strange output (in the attachment).

      Any ideas?

      Thanks in advance!

    • MooiWeb
      By MooiWeb
      Hello,

      I would like to align my qtranslate with my breadcrumb so that the flags are on the same hight.
      I'm aware of putting a code in the custom css and tryed severall codes from your site but for now, no succes

      The site i'm working on is http://nieuw.vazdias.nl

      Thx,
      Edwin



×