Jump to content
  • Similar Content

    • Borries
      By Borries+
      I know this is not an easy problem. Maybe there is a easy solution.
      I have tryed to uses the existing solution, that I have found in the forum
      I changed the colours of my nav (simple nav) and the hover effect (a. hover).
      I really tryed to highlight the active/used link in the nav but I cant figure it out.
      I want it to be black when active.
      Any help would be appreciated. Thanks.
      http://www.marcborries.de  nav link: "Sinn & Selbst" 
    • Dan Haddock
      By Dan Haddock
      Hi Pagelines team and wider community,
      I am looking to develop a single post page for my blog. I have read over an old article on the subject, however the link provided on achieving this goal was giving me security warnings. Is there any way I can get round this?
      Secondly, I have had a root around the .zip file provided on my sites backup, however was unable to locate any file in there with the name of Single.php. Does this file exist in the Pagelines theme?
      By the way, this is the unsafe article: http://support.pagelines.me/docs/customization/create-a-custom-page-template/ (Click at your peril).
       
    • Anthony CALCI
      By Anthony CALCI+
      Hello,
      I have switched from the Framwork theme to DMS theme on http://calcipatrimoine.theproofingcompany.fr (miror site of http://calci-patrimoine.com).
      But I have now only the Primary sidebar in the Widget section ! Secondary sidear, Footer sidebar have all disapear...
      Can I have help to have them back ?
      Regards,
      Anthony
    • Claudio
      By Claudio+
      I have a problem with the typography settings. I set the H1 class with "font-weight: 300;" (Very thin weight), and "font-size: 50px;" (To have considerable evidence of my problem). Unfortunately, as you can see on the screenshots, those setting don't have any incidence on the site, Infact in the home page editor there is a trial title called "Text test", bold, and 26 px approximatly sized.
      Why the typography settings are not transposed on the site? Where I wrong?


    • colleenc
      By colleenc+
      I am having an issue with the size of the font in a text box widget on my sidebar. It has me completely baffled because I have two text widgets on my sidebar and the other one is displaying perfectly. 
      The sole difference between the two is the amount of text in the widget, but that can't be the problem.
      My site is: loveandnudes.com and the text widgets are on the right side at the top. 
      I have duplicated the one with the issue and I am fiddling with it right now to see if I can find a solution. But I would love any suggestions. I though CSS would do the trick, but either I tried the wrong thing - or I put it into the wrong place.
      Thanks for your help!
×