Jump to content
millera4

Removing paglines Logo at bottom of webpage

Recommended Posts

millera4    0
millera4

Hi

I was wondering how I could remove the pagelines logo at the bottom of my webpage, My own logo is already at the bottom in the footer, but the pagelines logo still remains below, is there a safe way to remove this?

Here is a my website..still building it ....: http://ajmdesign.ca/

Adrian

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi Adrian

I´m not sure but you can try with

#cred {display: none !important;}


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
mackenzie    12
mackenzie

Adrian and Batman: Please read http://www.pagelines.com/wiki/PageLines_Leaf_Logo. Please note if you are using Pagelines Lite version this will be grayed out since you are using a free version.

  • Like 1

Mackenzie - PageLines Help Desk

The Centsible Family - Writer, Photographer and Coffee Addict

---------------------------------------------------

Kindly search this forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mackenzie    12
mackenzie

The topic was marked as resolved.


Mackenzie - PageLines Help Desk

The Centsible Family - Writer, Photographer and Coffee Addict

---------------------------------------------------

Kindly search this forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mackenzie    12
mackenzie

Looks like it took the . and added it. Try http://www.pagelines.com/wiki/PageLines_Leaf_Logo


Mackenzie - PageLines Help Desk

The Centsible Family - Writer, Photographer and Coffee Addict

---------------------------------------------------

Kindly search this forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
millera4    0
millera4

Ok that new link helped me. Pretty obvious fix once explained.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • janpeeters
      By janpeeters+
      Over the last month I had extensive communications with the developer of the (premium) Anything Boxes section (in Pagelines store) (Adam Munns) and the developer of the WP Polylang Multilingual plugin (Frederic Demarle).
       
      This was because the following problem occurred:
      Anything Boxes showed all posts of two languages (Dutch and English) on the respective static frontpages for each language. It should of course have filtered posts for Dutch language on the Dutch frontpage and English on the English frontpage.
       
      The solution to this problem was simple in the end. When duplicating a page for use in another language the settings for Anything Boxes were not copied to the new page and I should have set these settings manually again on the new page. I wasn't aware of this, but it makes sense. Because of this the pages didn't know how to differentiate between posts from different languages.
       
      The dev of Polylang told me that Polylang is currently smart enough to synchronize metas like Featured images and page templates but it does not work out of the box with metas created by plugins and themes but (according to Frederic) it is rather easy to add them in the list using the filter 'pll_copy_post_metas'.
      He mentions that he is not sure that these 'PageLines Meta Settings' are stored in post meta but that would make sense according to him. He asks if the Pagelines dev team will be interested to support this feature in the future.
       
      I'm also wondering if you will consider adding Polylang translation support for manually editable strings like the 'Read more…' strings in Pagelines Settings.
       
      Well that's of course up to you but I thought to let you know to be able to take this into consideration. I also post this for other users in case they experience the same kind of trouble and are looking for an answer.
       
      Best regards,
      Jan Peeters
    • bankrollbuilder
      By bankrollbuilder
      I used a custom hook to put a banner ad in my header. It works but its not in the right position. it is centered and above my logo and I would like to float it to the right of my logo in the header. heres the link: http://shaboopie.com/shaboopie-wp/free-logos-pg1/

      thanks.

      Dan B.
    • starlit
      By starlit
      Can one have two hero sections on one page?

      I want a landing page which leads/advertises two subpages.

      Or is there another option?

      Please help.

      THANK YOU
    • hutruk
      By hutruk
      Hi!

      I am using the shortcodes for tabs, as described in the documentation.

      When I insert the following code:


      [pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"] [pl_tabtitle number="1"]Title 1[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="2"]Title 2[/pl_tabtitle] [/pl_tabtitlesection] [pl_tabcontentsection] [pl_tabcontent active="yes" number="1"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="2"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [/pl_tabcontentsection] [/pl_tabs]

      I get a strange output (in the attachment).

      Any ideas?

      Thanks in advance!

    • MooiWeb
      By MooiWeb
      Hello,

      I would like to align my qtranslate with my breadcrumb so that the flags are on the same hight.
      I'm aware of putting a code in the custom css and tryed severall codes from your site but for now, no succes

      The site i'm working on is http://nieuw.vazdias.nl

      Thx,
      Edwin



×