Jump to content
Sign in to follow this  

404 pages - nginx rewrite rule?

Recommended Posts



Do we need a special rewrite rule to make your 404 pages work with nginx? I've gone through all of the 404 template and content set up instructions that I could find on the forum, and I can't find the 404 page that is bring created when I look through the theme files...can anyone help?

Fixed. Sorry. Thanks.


Lapsed vagabond and reformed ne'er-do-well.

Nice to meet you. 

Share this post

Link to post
Share on other sites

The topic was marked as resolved.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • romanondrasek
      By romanondrasek+
      Hi, I just found that my site is not working - nothing to see what I have activated PL5 tap late (just white screen :-() , I can open just admin site . I tried to activate different template (tventy seventeen) and was working , but not with PL5. 
      could you pls let me know what is the problem ASAP 
      the site is : www.myfit.cz
      than you so much
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I have a staging site up that I have been working on, and tonight was having PL5 account connection issues:
      I refreshed, didn't work, so I followed instructions and disconnected and clicked connect to get a new token, and got white screen with the following php error:
      Can someone tell me what I'm doing wrong?  
    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      James Wilson
    • jagipson
      By jagipson+
      404 When trying to connect site to PL

    • bnapoli
      By bnapoli+
      On my site www.modishmel.com I'm seeing the "blog post title" within the "pins" plugin section breaking words into multiple lines. See screenshot attached.
      Only seeing it in Firefox. Can you help?