Jump to content
dustinfaddis

Letters Section Customizations

Recommended Posts

dustinfaddis    0
dustinfaddis

Anyone know how I can change the Button color and/or remove the button from appearing on my Posts Page?

Ideally, I do not want a button stating, "Full Article" below my post title & image.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

Add the following CSS to hide the Full Article button.


.blog .continue-link.btn.btn-primary.btn-mini {
display: none;
}[/CODE]


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
dustinfaddis    0
dustinfaddis

Thanks Danny, but this code is not removing the buttons.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

AH my bad, add this instead:


#pagelines-letters .continue-link {
display: none;
}[/CODE]


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
dustinfaddis    0
dustinfaddis

Thanks Danny, That does not appear to be working either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dustinfaddis    0
dustinfaddis

Thanks Catrina, that does not appear to work either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

This may be a bit broad and I'm unsure whether it will affect other things, but worth a try:


.btn-primary {

    background-color: #0074CC;

    background-image: -moz-linear-gradient(center top , #0088CC, #0055CC);

    background-repeat: repeat-x;

    border-color: rgba(0, 0, 0, 0.1) rgba(0, 0, 0, 0.1) rgba(0, 0, 0, 0.25);

    display: none;

}

Please add that to Dashboard > PageLines > Site Options > Custom Code > CSS Rules


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
dustinfaddis    0
dustinfaddis

Thanks Rob, that does not appear to work either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi Dustin

Please, you can try with:

.pl-letters-container p { display: none;}


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there try


#letters-content .btn-primary .btn-mini .btn {

    display: none;

}


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
dustinfaddis    0
dustinfaddis

Thanks Batman & James B, those do not appear to work either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi again:

Please try with

:root .alert-message, :root .btn {display: none;}


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
dustinfaddis    0
dustinfaddis

Hello Batman, not getting that to work either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

One more please

.pl-letters-container .letters-article .letters-content {display: none;}

:huh:


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
dustinfaddis    0
dustinfaddis

Not working :huh: .

Share this post


Link to post
Share on other sites
dustinfaddis    0
dustinfaddis

Hey Danny, that works great for you. However, the code does not appear to be working on my site. I emptied Safari Cache and reloaded the page several times, still not appearing to work for me.

This is what my Custom CSS/less looks like:

body{}

und: darken(@pl-base,20); box-shadow:none;}#nav { background-color: #f7f7f7;}

.navigation_wrap { border-bottom: 0 none !important; }

.main-nav li a:hover,

.main-nav .current-menu-ancestor .current_page_item a:hover,

.main-nav li.current-menu-ancestor ul a:hover { background-color: #FFF; color: #21a2e8; }

#pagelines-letters .continue-link {

display: none;

}

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina


und: darken(@pl-base,20); box-shadow:none;}#nav { background-color: #f7f7f7;}

^ This code needs to be separated into different lines like:

und: darken(@pl-base,20); box-shadow:none;}

#nav { background-color: #f7f7f7;}


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
dustinfaddis    0
dustinfaddis

Ok, thanks for the tiding up Catrina. Good look'n out :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi Dustin

Surely this will not work, but you could try please..

#pagelines-letters .continue-link {

display: none !important;}


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
dustinfaddis    0
dustinfaddis

Tried it Batman, as you thought, not working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • stug
      By stug
      Hi,I'm using letters to replace the content section. At the moment the post is centered but only takes up about 2/3 of avilable width. Is it possible to change the width so that the post will fill 100 % the available page width.
    • janpeeters
      By janpeeters+
      Over the last month I had extensive communications with the developer of the (premium) Anything Boxes section (in Pagelines store) (Adam Munns) and the developer of the WP Polylang Multilingual plugin (Frederic Demarle).
       
      This was because the following problem occurred:
      Anything Boxes showed all posts of two languages (Dutch and English) on the respective static frontpages for each language. It should of course have filtered posts for Dutch language on the Dutch frontpage and English on the English frontpage.
       
      The solution to this problem was simple in the end. When duplicating a page for use in another language the settings for Anything Boxes were not copied to the new page and I should have set these settings manually again on the new page. I wasn't aware of this, but it makes sense. Because of this the pages didn't know how to differentiate between posts from different languages.
       
      The dev of Polylang told me that Polylang is currently smart enough to synchronize metas like Featured images and page templates but it does not work out of the box with metas created by plugins and themes but (according to Frederic) it is rather easy to add them in the list using the filter 'pll_copy_post_metas'.
      He mentions that he is not sure that these 'PageLines Meta Settings' are stored in post meta but that would make sense according to him. He asks if the Pagelines dev team will be interested to support this feature in the future.
       
      I'm also wondering if you will consider adding Polylang translation support for manually editable strings like the 'Read more…' strings in Pagelines Settings.
       
      Well that's of course up to you but I thought to let you know to be able to take this into consideration. I also post this for other users in case they experience the same kind of trouble and are looking for an answer.
       
      Best regards,
      Jan Peeters
    • bankrollbuilder
      By bankrollbuilder
      I used a custom hook to put a banner ad in my header. It works but its not in the right position. it is centered and above my logo and I would like to float it to the right of my logo in the header. heres the link: http://shaboopie.com/shaboopie-wp/free-logos-pg1/

      thanks.

      Dan B.
    • starlit
      By starlit
      Can one have two hero sections on one page?

      I want a landing page which leads/advertises two subpages.

      Or is there another option?

      Please help.

      THANK YOU
    • hutruk
      By hutruk
      Hi!

      I am using the shortcodes for tabs, as described in the documentation.

      When I insert the following code:


      [pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"] [pl_tabtitle number="1"]Title 1[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="2"]Title 2[/pl_tabtitle] [/pl_tabtitlesection] [pl_tabcontentsection] [pl_tabcontent active="yes" number="1"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="2"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [/pl_tabcontentsection] [/pl_tabs]

      I get a strange output (in the attachment).

      Any ideas?

      Thanks in advance!

×