Jump to content
Sign in to follow this  

My website on a mobile.

Recommended Posts


Hi All

A friend showed me what my website - http://sub60videos.com - looked like on his new iPhone 5 today and I was sadly disappointed. It is not being displayed properly.

Until this morning I assumed (oops!) that web pages would be adjusted automatic for viewing on a smart phone / mobile device - A default feature?

If this is not the case and I need to install plugins or turn something on, please suggest course of action.

Thanks in advance


Share this post

Link to post
Share on other sites
James B

Hi there,

I've checked your website on my Iphone and can see there are issues with the background displaying. Webpages will be adjusted for mobile devices, make sure you've set the site to responsive in the layout editor.

There is an issue with bg images displaying on mobile browsers if the background image is exceptionally large. Try making the bg image slightly smaller. The latest version of the framework has had improvements made for 'supersize' backgrounds, so make sure you're on the latest version of the framework.

Let us know if either of these work for you, or if you need further assistance. If you're experiencing additional problems to the background, then could you post a screenshot for us of what you see :-)

Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post

Link to post
Share on other sites

Hi James B

You were right, it was not set to responsive - It is now looking very nice on iPhone 5.

Thanks for your help.


Share this post

Link to post
Share on other sites

The topic was marked as resolved.

Please search our forums, before posting!

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • janpeeters
      By janpeeters+
      Over the last month I had extensive communications with the developer of the (premium) Anything Boxes section (in Pagelines store) (Adam Munns) and the developer of the WP Polylang Multilingual plugin (Frederic Demarle).
      This was because the following problem occurred:
      Anything Boxes showed all posts of two languages (Dutch and English) on the respective static frontpages for each language. It should of course have filtered posts for Dutch language on the Dutch frontpage and English on the English frontpage.
      The solution to this problem was simple in the end. When duplicating a page for use in another language the settings for Anything Boxes were not copied to the new page and I should have set these settings manually again on the new page. I wasn't aware of this, but it makes sense. Because of this the pages didn't know how to differentiate between posts from different languages.
      The dev of Polylang told me that Polylang is currently smart enough to synchronize metas like Featured images and page templates but it does not work out of the box with metas created by plugins and themes but (according to Frederic) it is rather easy to add them in the list using the filter 'pll_copy_post_metas'.
      He mentions that he is not sure that these 'PageLines Meta Settings' are stored in post meta but that would make sense according to him. He asks if the Pagelines dev team will be interested to support this feature in the future.
      I'm also wondering if you will consider adding Polylang translation support for manually editable strings like the 'Read more…' strings in Pagelines Settings.
      Well that's of course up to you but I thought to let you know to be able to take this into consideration. I also post this for other users in case they experience the same kind of trouble and are looking for an answer.
      Best regards,
      Jan Peeters
    • bankrollbuilder
      By bankrollbuilder
      I used a custom hook to put a banner ad in my header. It works but its not in the right position. it is centered and above my logo and I would like to float it to the right of my logo in the header. heres the link: http://shaboopie.com/shaboopie-wp/free-logos-pg1/


      Dan B.
    • starlit
      By starlit
      Can one have two hero sections on one page?

      I want a landing page which leads/advertises two subpages.

      Or is there another option?

      Please help.

    • hutruk
      By hutruk

      I am using the shortcodes for tabs, as described in the documentation.

      When I insert the following code:

      [pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"] [pl_tabtitle number="1"]Title 1[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="2"]Title 2[/pl_tabtitle] [/pl_tabtitlesection] [pl_tabcontentsection] [pl_tabcontent active="yes" number="1"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="2"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [/pl_tabcontentsection] [/pl_tabs]

      I get a strange output (in the attachment).

      Any ideas?

      Thanks in advance!

    • MooiWeb
      By MooiWeb

      I would like to align my qtranslate with my breadcrumb so that the flags are on the same hight.
      I'm aware of putting a code in the custom css and tryed severall codes from your site but for now, no succes

      The site i'm working on is http://nieuw.vazdias.nl