Jump to content
israelgenealogy

Upgraded from 2.3 to 2.3.2 and my site is hosed

Recommended Posts

israelgenealogy    0
israelgenealogy

I just upgraded from 2.3 to 2.3.2 and now my site layout is completely messed up. The site is:

http://genealogy.org.il/

Quick assistance would be greatly appreciated.

Thanks,

Philip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

Please disable W3 Total Cache and see if this resolves your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
israelgenealogy    0
israelgenealogy

I deactivated the W3 Total Cache and it still has the same issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

OK,

Can you try disabling all non-PageLines plugins and see if that resolves your issue. If that doesn't work, then add the following code to your wp-config.php file please.


define( 'LESS_FILE_MODE', true );
[/CODE]

Also, have you installed PageLines Framework correctly, as there is nothing located here:

http://genealogy.org...lines/style.css

or here:

http://genealogy.org...lines/style.css

PageLines Framework needs to be installed like so:

wp-content/themes/pagelines

Changing the folder name will cause problems.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
israelgenealogy    0
israelgenealogy

I checked the installation and the folder name is correct and I see the file at:

http://genealogy.org.il/wordpress/wp-content/themes/pagelines/style.css

I added the:

define( 'LESS_FILE_MODE', true );

line to wp-config and it improved things a bit, but it has messed up the display of another plug-in, where the text is overlaying the thumbnails in Special Recent Posts PRO on the main page.

All of this was working properly in 2.3.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mackenzie    12
mackenzie

Were you able to disable all non-PageLines plugins and see if that resolves your issue?


Mackenzie - PageLines Help Desk

The Centsible Family - Writer, Photographer and Coffee Addict

---------------------------------------------------

Kindly search this forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
israelgenealogy    0
israelgenealogy

I did some testing and suspect the problem is with the Transposh (http://transposh.org/) translation plug-in. I've disabled it and things have seemingly gone back to normal (except for the Special Recent Posts Pro plugin display issue - but I upgraded that when I was trying to fix things, and I think the upgrade to that is responsible for it's problem). I of course would love to get Transposh working again, so if you could look into that I would be grateful. It's an incredible plug-in for creating multi-lingual websites, and I would hate to lose the ability to use it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

I will bring this Transposh plugin to our developers attention but we usually recommend WPML.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
israelgenealogy    0
israelgenealogy

We'll take a look at WPML, but would greatly appreciate it if you could take a look at Transposh, as it works pretty well and allows one to support many languages with first-pass of translations being machine-generated, and then allow real translators to go in and correct them. The difference being that any time a user sets an alternate language, pages that have not yet been translated get translated on the fly using machine translation when that use accesses them. This is not a perfect system, but does open up content to a larger audience, and also is good for drawing in users searching in other languages.

Share this post


Link to post
Share on other sites
israelgenealogy    0
israelgenealogy

Strange, now I don't see it either via the browser. I see the same white page. The file is in the directory however. I see it via FTP and can edit it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
richardjacruz+    4
richardjacruz

FYI, it still looks strange in IE9, 8, and 7, similar to problems I've been having.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

@Richard - I have tested all the sites you linked in your topic on both BrowserStack and Adobe Browser Lab and all your sites looked fine in IE9.

@israelgenealogy - When you view the file via FTP, is there any content in the file such as version number, author etc...?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • verbal cue
      By verbal cue+
      After upgrading the Pageslines framework from 2.3 to 2.3.2 all our parallax sliders are down. We are using these to present the main content on the website. The rest of the content is unaffected, only the sliders. Please advise as to what changes to make in the new LESS framework or any other recommended action.

      thx,
×