Jump to content
Sign in to follow this  
agirlcreative

Features links not working

Recommended Posts

James B    436
James B

Hi there,

Have you placed any custom code in for the branding area? It seems to be anytime you click on the link the site logo gets highlighted. Its some form of z-index issue. Adding the code below to the custom code box in Pagelines>Site Options will override and correct it, but check back through your css or any other amendments. Hope this helps :-)


.home #features {

    z-index: 5000;

}


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
agirlcreative    0
agirlcreative

haha!! I see what you mean. Turns out I had to target the #features-slider but that fixed it.. I hate when its something so simple you overlook it. :) Thanks for your help!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
agirlcreative    0
agirlcreative

sorry #features_slider for anyone who's reading this cause they are trying to fix it.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

The topic was marked as resolved.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • Simon
      By Simon
      Please Note: Recent software such as DMS is not affected by this security advisory.   Three days ago we were alerted by Securi via email that there were a couple of problems with two of our legacy themes, namely PlatformPro and PageLines Framework.
       
      We take security seriously, so we wasted no time updating the free versions of these themes on the WordPress Repo and updating the pro versions over here at pagelines.com
       
      The following versions of the two themes have been patched and are available from your account area right now.
       
      PlatformPro 1.6.2 [download]
      PageLines Framework 2.4.6 [download]
       
      If you are using the free versions of the two themes available on wordpress.org, those files have also been patched.
       
      PageLines 1.4.6 [download]
      Platform 1.4.4 [download]
       
      In all cases you should see an update available in your WordPress admin area and should update right away.
      In the event that you cannot update the theme we took the time to create a small plugin that will protect your site.
      The plugin will work with all versions of both themes, just install and activate it for immediate protection.
       pl-security-patcher.zip
       
       
    • satronen
      By satronen
      I am currently using Pagelines Framework 2.4.6
      I'm interested to upgrade my site to iBlogPro6
      Will I be able to keep my Pagelines Framework website live and uninterrupted while building my new iBlogPro6 site?
      Is there a online help guide of specifics instructions how to get this process started once I download iBlogPro6?
    • satronen
      By satronen
      I am currently using Pagelines Framework 2.4.6
      I'm interested to upgrade my site to iBlogPro6
      Will I be able to keep my Pagelines Framework website live and uninterrupted while building my new iBlogPro6 site?
      Is there a online help guide of specifics instructions how to get this process started once I download iBlogPro6?
    • flaxpits
      By flaxpits
      Is there a way to use the whole image in the feature slider as a link? I have searched the forum and noticed in 2011 this was posted and the reply was no. Has anything changed in 4 years?
       
    • dfsdafd23
      By dfsdafd23
      I'm using features on the landing page of my website. My issue is that when the page loads the feature slider will resize itself every time. I've tried to tinker around with the layout of the site (static, responsive, %, px) and with the source images (not to big, the actual size) but it doesn't help. Any tips? 
       
      Here's a video of how it looks:
       
      https://dl.dropboxusercontent.com/u/766689/Features.mov
       
       
      Website URL: test.andersaagesen.dk
      Framework Version: 2.4.4 w. child theme
      WordPress Version: 4.2.1
      Plugins in Use: simple css lite, pagelines security patcher, contact form 7, backWPup
      Server/Host: unoeuro.com
×