Jump to content
batman

Tooltip no work in 2.3

Recommended Posts

batman    389
batman

Hi

The toolptip with this format:

This is a [pl_tooltip tip="Cool" location="right"]tooltip [/pl_tooltip] example.

and

This is a [pl_popover title="Title" content="..."]popover[/pl_popover] example.

stopped working after upgrade to 2.3

I wrap it in pl_raw and it did not work, for example:

This is a [pl_raw][pl_tooltip tip="Cool" location="right"]tooltip [/pl_tooltip][/pl_raw]example.

I've tried in a test forum without plugin and CSS code.

I'm doing something wrong?

Thanks in advance.


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi Batman,

It would appear this is indeed a bug, I have reported this for you.

  • Like 1

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi Danny

Thanks.


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Ok, so I have just spoken to one of our developers and there was an update to the tooltip/popovers. The code has been updated on the demo page and now you can change the position.

http://demo.pagelines.me/tools/


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

The topic was marked as resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dominik+    1
Dominik

Is it possible to add the trigger function? id like to get the popover on click.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Monster, this topic is resolved. Please open a new one.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

The topic was marked as resolved.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

The topic was marked as resolved.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • dougalperman
      By dougalperman+
      Hi there,
      I'm a big fan of Pagelines, and have been for years.
      I'm trying to control the size of video embeds and having some difficulty. I see that I can just paste the Vimeo video URL into the post and an embed widget will automatically appear, which is great. But the embed box created is much taller that the video (689 x 1000 pixels) so the content sits in the middle of a tall black box, which looks awkward.
      I tried using the full iFrame embed code from Vimeo, which solved the disproportionate embed frame size (or aspect ratio) issue, but despite specifying the dimensions I want (690 x 388), the videos displayed on the post are sized at 300 x 150 pixels.
      I can't work out how to change either.
      I'm using the latest version of Pagelines Framework (Pro) with the Agency them.
      Any help or advice very much appreciated.
      Thanks,
      Dougal
    • micstepl
      By micstepl+
      What is actually framework?
      - is ist that, what we used some years ago?
      - dös it replace DMS2?
      Usage
      - can I use framework beside of DMS2?
      - how do they relate?
    • almanada
      By almanada+
      2 year DMS Framework Dev Member here:
      Nothing is saving on our websites, our Key is no longer registering, emails have gone unanswered.  The DMS theme seems to be overall malfunctioning.   I just want it to work like it worked last week again please. Also, based on our your website is looking, it's also falling apart. Please Advise ASAP!  Our clients have a much shorter temper with us, because we actually offer a way to contact us.  We have reinstalled the latest theme over and over. 
    • oksodavid
      By oksodavid
      I can activate Framework 5.0.2 as stand alone theme ok. I get dashboard notice 'You need PageLines Connect' which is superseded by pl-platform - connect plugin.
      If I activate pl-platform 5.0.3, I get the 'total_pages' js error mentioned in pl-platform 5.0.2 plug and can't load Extend.
      I loaded PageLines Platform Developer 0.5.1, and dev loads ok.
    • OBXLynn
      By OBXLynn
      I hope someone can help me with this. I have added a GIF image to my Features - www.101thingsobx.com. The image contains changing copy. However, it doesn't seem to be working right. I have this same GIF on a different website (not WordPress-based - www.obx.com) and it is functioning correctly. Is there something I need to change in settings to allow the copy to work properly?
       
      Thank you for any help you can offer.
×