Jump to content
pehja

What trigger the updates in the store

Recommended Posts

pehja+    12
pehja

I was wandering what triggers updates in the store (as well in the WP install). I upgraded Jigoshop on my local server, and the site went crazy. So I went back to previous version. Then I went in to the store and found an update for Jigo integration. Went back and upgraded jigo to 1.4 and it worked. Fine!

Then I went to my live site and there is no update available for jigo integration in the store. Is this a random thing.

I tried to refresh and empty cashe and so on. But nothing hapens. So now I cant update the live site.

I am just curious.

Thanks Peter


Professionell musician | Webbdesigner | Apple freak

Pehja Production.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Maybe the live site is already at the latest version, are you logged into the store on the live site?

Share this post


Link to post
Share on other sites
pehja+    12
pehja

Hehe, No it's not. And yes I am logged in to the store on both sites. BUT i had not made a refresh in the store.

I only made a refresh page... So now it is there. Problemos solved.


Professionell musician | Webbdesigner | Apple freak

Pehja Production.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
pehja+    12
pehja

However when I did the same on the live site... it did not work as good as on the local one.. I had to revert to the old Jigo. Frustrating.. Never mind, I will try again in a day or so.


Professionell musician | Webbdesigner | Apple freak

Pehja Production.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Peter,

If you go to Dashboard > Plugins > Installed Plugins, please find the actual Jigo plugin (not the PageLines integration). This should show the current version. If it's the same as the one available at WP.org, then you have the latest version.

At least you'll know which Jigoshop version you're actually running.

One possibility.. during the update you did, one or more files may not have been correctly updated.

If the version showing in our little examination is the same as available, download the plugin from the WP.org site, then go to your wp-content/plugins/jigo (not sure of the folder name) and delete the folder. Make sure its not the pagelines integration!

Then, via Dashboard > Plugins > Add New, install Jigo from scratch.

Let us know if this works for you.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • TourKick (Clifford P)
      By TourKick (Clifford P)
      What's the latest version of DMS2, and is it the last version to ever be expected?
      I ask because v2.2.4 is available but the fix for Google Maps to always load HTTPS instead of HTTP isn't in v2.2.4 -- https://github.com/PageLines-Team/dms/blob/2.2.4/dms/includes/library.pagelines.php#L202 -- but I thought I submitted this pull request in the past (although I can't find it now)
      Also, 
      states v2.2.3 is the latest and not v2.2.4
      Finally, what does this mean:
      ?
       
      Thank you.
    • abuzzelli
      By abuzzelli+
      Is there any way Pagelines themes and plugins can be modified so I can updated them with ithemes sync? I have quite a few sites and I use ithemes sync extensively. This would be much appreciated!
    • Rob Thomas
      By Rob Thomas+
      I seem to be having some problems with a multisite I have hosted on DO. I was unable to upgrade any of the plugins or add any new sections, etc. This has been going on for several months now. I get an error "The package could not be installed. PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Unable to find End of Central Dir Record signature"
      There is only one site that is using Platform 5 on this Multisite, but, of course, you have to have the primary hosting site activated, as well, in order to perform the updates. I tried refreshing my account and that did not work. When that did not work, I tried deactivating (removing) my account on the primary site on the Multisite (and then was planning to reactivate it to see if that would fix the problem). When I attempt to reactivate the site with my account, the following error is returned: 
      {"success":false,"data":"Too many redirects"} so, yay, I seem to have just made things worse. 
      is it possible Wordfence is causing the first error? I have since deactivated it, but since I can no longer link my account in PL, I cannot test that out. 
      I have two other sites on other servers and I am not having this issue. It is only on my DO server. 
    • Universal Web Design
      By Universal Web Design+
      Any help with identifying the error in dms please. can't seem to find anything 
      ERRO_IN_dms.bmp
    • hibbsy78
      By hibbsy78+
      I know you guys are nearing 'go live' but it would be good to see what is included in the updates so that we know what has been fixed/updated so that we can test appropriately.
       
×