Jump to content
bethhaddox

Permalinks problems?

Recommended Posts

bethhaddox

I am changing things in Site Options and the Save is running and running like it's caught in a loop. I have rebooted and closed down browser and it still runs and runs. The things I am changing show that they saved in the dashboard but it's not saved when I look at it online.

My webserver said I was having problems with my permalinks and I'm not sure how to fix those. I created a new page, http://www.hiringsolutions.net/?page_id=951. When opening it online all I get is a white screen.

My Custom Structure in my permalinks list is blank. Shouldn't it have a link in it?

Thanks,

Beth

Share this post


Link to post
Share on other sites
bethhaddox
bethhaddox

Sorry, forgot these would show up at links. Here is a screen shot also:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

There is no screenshot attached, can you provide this image please so we can take a closer look.

Also, try disabling all non-PageLines plugins and see if this resolves your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Kedark
      By Kedark+
      Hello. I have a big problem, platform 5, the save changes button does not work. All the time, "spins" and can not save modifications. There was information about the account refresh or re-login (due to the token), everything has been done, still saving does not work properly. Help.
      I got an answer on facebook that you have to put the site from scratch, I have a dozen or so - it's some tragedy. So ask for help !!!
      Regards, Kedark
    • kri8it
      By kri8it
      Hi,
      I seem to be having a problem with my pages being detected as 'type' -> 'blog' when I use a custom permalink structure ( /%category%/%postname%/ ).
      However, when I switch to the default wordpress permalink structure, the pages work fine and show up as 'type' -> 'page'.
      I've used DMS on a lot of sites and this is the first time I've experienced this. I have deactivated all plugins, removed all custom code and the problem still persists. 
      Any help would be amazing...
    • superhumains
      By superhumains
      hello,
       
      I'm a dms pro user but i can't post in the appropriate forum !!
       
      Whatever the article on which you click, it takes on the same article.    The URL that appears correct but not Article! So we can not see the good post.    I checked the HTACCESS. I revalidate permalinks settings.    But I still have the same problem:    www.superhumains.com
    • triggerfish
      By triggerfish+
      Hi, I am confused here... How do I lock a template..ie NOT ACTIVE
    • jakenielson
      By jakenielson
      Hi,
       
      I'm having an issue that may have to do with permalinks but I'm not certain. Ever since I upgraded to the new DMS version, whenever I access certain pages on my site when not logged into the site as an administrator, the correct URL shows in the address bar but the incorrect post content is shown on the page.
       
      However, when I'm logged in as an administrator and when the DMS pagelines editor is on, I always get the correct post with the correct URL.
       
      Below is my debug information:
      DMS Debug Info WordPress Version
      3.8.1
      WordPress Debug
      Disabled
      Multisite Enabled
      No
      Current Role
      Administrator
      Framework Path
      /home/content/p3nexnas03/34/2066234/html/wp-content/themes/dms
      Framework URI
      http://theinnovativemanager.com/wp-content/themes/dms
      Framework Version
      1.1.7
      PHP Version
      5.4
      PHP memory
      256
      Mysql version
      5.5.33-log
      PHP type
      Cgi-fcgi
      PHP User
      Posix functions are disabled on this host!
      OS
      Linux
      Licence OK
      [email protected]
      Installed Plugins
      advanced-iframe/advanced-iframe.php
      aweber-web-form-widget/aweber.php
      custom-sidebars/customsidebars.php
      dms-plugin-pro/dms-plugin-pro.php
      download-manager/download-manager.php
      feedburner-plugin/fdfeedburner.php
      hybridconnect/hybridconnect.php
      jetpack/jetpack.php
      jquery-smooth-scroll/jquery-smooth-scroll.php
      leadpages/leadpages.php
      outbrain/outbrain.php
      pagelines-sections/pagelines-sections.php
      social-sharing-toolkit/social_sharing_toolkit.php
      tinymce-advanced/tinymce-advanced.php
      ubermenu-megamenu-adapter/ubermenu-megamenu-adapter.php
      ubermenu/ubermenu.php
      updraftplus/updraftplus.php
      wordpress-seo/wp-seo.php
      youtube-embed-plus/youtube.php
×