Jump to content
efschilling

Can't load images

Recommended Posts

efschilling    1
efschilling

I upgraded to newest version of Pagelines and then started having issues with images.

Here's what my Media Library looks like: http://screencast.com/t/yBHp1F8GKPo

Also, when I try to add a custom logo in Global Settings I get this: http://screencast.com/t/xpm9V7gf Note the yellow highlight. I can't actually get to the upload screen.

Here's what I've tried:

1. disable all plugins: didn't work

2. change theme to 2011: didn't work

3. called hostgator and asked them to look at the setup: they said it looks good.

4. I checked permissions on the wp-content/upload folder and it's set to 755.

Other:

1. If you click on the URL in the media library you are taken to the actual picture so the images are there. They just are "showing".

Any ideas?

Thanks,

David

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina

By 2011 theme, do you mean the Twenty Eleven theme? If the problem persists even when a different theme is activated, it may be both WP-related and Framework-related.


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Whats the url of your site? The one in your profile is 13 revisions behind in updates.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Unfortunately, if uploads dont even work with the default wordpress 2011 theme, its either a wordpress plugin, wordpress itself or a hosting issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • gabesingh
      By gabesingh
      Hi Pagelines Forums -

      I'm using the most recent version of Pagelines (before 2.3.5) on a Macbook Pro.

      Everything's pretty much working fine except one thing...

      This morning I tried to create a Highlight on my homepage, but when I tried to add an image from my desktop, I kept getting an error: "0500 Internal Server Error...." (error text went on and on for awhile)

      I watched the tutorial video on Highlights, and checked the forums for tips, and still no luck.

      I'm able to upload the image to my Wordpress "Media Library" no problem - so I can insert the picture in a standard post no problem, but I can't seem to insert it into a Pagelines Highlight!

      Is there a way to easily stick images from my Wordpress Media Library into Pagelines Highlights, Banners, Features etc.?

      If not, how do I get this particular Highlight I'm trying to create to work? Any ideas?

      Best,

      Gabe
×