Jump to content
franckhelin

How to Responsive Image Gallery

Recommended Posts

franckhelin    0
franckhelin

Hi,

I bought Responsive Image Gallery on the site PageLines but I do not know how to install it. I put the file in the Responsive Image Gallery Plug-ins folder but it does not appear in the Extension Manager there. How to do?

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman    389
batman

Hi

Have you installed the Pagelines Sections Plugin?

You find it free at

Pagelines > Store > Plugin


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, Batman's right. You'll need to activate the 'sections' plugin before the framework will recognize any store products dropped in by ftp. Go to the wp dash, Pagelines>store and it should prompt you to install


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
franckhelin    0
franckhelin

Impossible to activate the sections plugin because there are probably a corrupt file !! In fact, during the first installation I copied the folder "responsive" ftp. After that, I deleted it and I did the installation via the blind pageline. But can not install it now because of corrupted file! What can I do?? Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
franckhelin    0
franckhelin

The reponse of Pagelines support : "It sounds as if there's something wrong in the file directory, it could be a number of things, a corrupt file in the framework when you uploaded it initially, a file placed in the wrong path when you installed via ftp etc.

All store files should be placed within the plugins folder/sections. If you experience further problems it might be better to completely reinstall the framework to write over any corrupt files or anything placed within the wrong folder.

If you don't want to reinstall the framework please post a screenshot of the file path and an explanation of whats happening to the forum www.pagelines.com/forum/ and we'll get a member of the developer team to take a look for you."

What to do now ? Thank.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Via FTP, please go to wp-content/plugins and find the folder for pagelines-sections.

Open the folder.

Download the sub-folders to your local computer's desktop.

Then, remove the pagelines-sections folder and all its contents entirely.

If you've placed Responsive Gallery also in wp-content/plugins/ remove it from that location as well.

Now, logged in as Admin, please go to Dashboard > PageLines > Store > Sections. You will see that the Sections needs to be installed. Please do so. When completed, you can reinstall any of the previously removed sections. You do not need to do this via FTP. However, once you confirm via FTP that the Store has reinstalled, you can delete the sub-folders previously placed on your local machine/desktop.

Then, via the Store, you can install Responsive Gallery. It will work.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
franckhelin    0
franckhelin

There is no folder pageline-section in the plugins folder. In wp-content/plug-ins there a folder of plugins installed, that's all. : (

Share this post


Link to post
Share on other sites
franckhelin    0
franckhelin

I found a folder named "PageLines-sections" in uprgrad -> download.tmp -> PageLines-sections. I deleted the content but it changed nothing. I then reinstalled the Framework Pro and it did not change anything either. In fact, I perceived that I can not install anything! Yet I have never changed. When I want to install plugins j'' get the following message (translated from French to English) "The archive Could not be installed. No valid extension found." I do not understand and I do not really see what I can do! Can someone help me? Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

Before you can use any of the PageLines Sections, you first need to have the PageLines store section plugin installed. Please reply to your topic here before we resolve this issue.

http://www.pagelines.com/forum/topic/22065-pagelines-store-section-no-longer-works/


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
mackenzie    12
mackenzie

The topic was marked as resolved.


Mackenzie - PageLines Help Desk

The Centsible Family - Writer, Photographer and Coffee Addict

---------------------------------------------------

Kindly search this forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • janpeeters
      By janpeeters+
      Over the last month I had extensive communications with the developer of the (premium) Anything Boxes section (in Pagelines store) (Adam Munns) and the developer of the WP Polylang Multilingual plugin (Frederic Demarle).
       
      This was because the following problem occurred:
      Anything Boxes showed all posts of two languages (Dutch and English) on the respective static frontpages for each language. It should of course have filtered posts for Dutch language on the Dutch frontpage and English on the English frontpage.
       
      The solution to this problem was simple in the end. When duplicating a page for use in another language the settings for Anything Boxes were not copied to the new page and I should have set these settings manually again on the new page. I wasn't aware of this, but it makes sense. Because of this the pages didn't know how to differentiate between posts from different languages.
       
      The dev of Polylang told me that Polylang is currently smart enough to synchronize metas like Featured images and page templates but it does not work out of the box with metas created by plugins and themes but (according to Frederic) it is rather easy to add them in the list using the filter 'pll_copy_post_metas'.
      He mentions that he is not sure that these 'PageLines Meta Settings' are stored in post meta but that would make sense according to him. He asks if the Pagelines dev team will be interested to support this feature in the future.
       
      I'm also wondering if you will consider adding Polylang translation support for manually editable strings like the 'Read more…' strings in Pagelines Settings.
       
      Well that's of course up to you but I thought to let you know to be able to take this into consideration. I also post this for other users in case they experience the same kind of trouble and are looking for an answer.
       
      Best regards,
      Jan Peeters
    • bankrollbuilder
      By bankrollbuilder
      I used a custom hook to put a banner ad in my header. It works but its not in the right position. it is centered and above my logo and I would like to float it to the right of my logo in the header. heres the link: http://shaboopie.com/shaboopie-wp/free-logos-pg1/

      thanks.

      Dan B.
    • starlit
      By starlit
      Can one have two hero sections on one page?

      I want a landing page which leads/advertises two subpages.

      Or is there another option?

      Please help.

      THANK YOU
    • hutruk
      By hutruk
      Hi!

      I am using the shortcodes for tabs, as described in the documentation.

      When I insert the following code:


      [pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"] [pl_tabtitle number="1"]Title 1[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="2"]Title 2[/pl_tabtitle] [/pl_tabtitlesection] [pl_tabcontentsection] [pl_tabcontent active="yes" number="1"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="2"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [/pl_tabcontentsection] [/pl_tabs]

      I get a strange output (in the attachment).

      Any ideas?

      Thanks in advance!

    • MooiWeb
      By MooiWeb
      Hello,

      I would like to align my qtranslate with my breadcrumb so that the flags are on the same hight.
      I'm aware of putting a code in the custom css and tryed severall codes from your site but for now, no succes

      The site i'm working on is http://nieuw.vazdias.nl

      Thx,
      Edwin



×