Jump to content
Leonardo da Vinci

Problem with custom css area

Recommended Posts

Leonardo da Vinci+    3
Leonardo da Vinci

Hi guys

I hope you are fine

I have problem with custom css area , that happened after change wordpress language from (left to right to) (right to left)

I can write on it but the problem is when I write a code all symbols like (/ , . , . : ' " ) goes to beginning of code line .like

} #care {width:20px ;

The ( } ) goes to beginning of code line

but if I keep writing , the ( } ) return to right place but the code I think will be wrong

#care {width:20px ;}w

Please could you help me to solve this problem

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

If you're using a child theme, can you add the following code please to your child themes style.css


.CodeMirror pre {
text-align: left !important;
}
[/CODE]

See if that resolves the issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Leonardo da Vinci+    3
Leonardo da Vinci

Thanks Danny

But I am using Pagelines theme

I would like to create an Arabic website (right to left ) , so I installed an Arabic version of wordpress to my PC after that I uploaded it to my sub domain , after that I went to dashboard and i saw all things start from right to left ( that is what I want )

but after apply pageline theme all thing good but when i would like to put some codes to custom css area the codes do not arrange in right way

I think the problem in RTL , The css custom code area should keep its L to R Form . How can do that .

By the way what do you mean by ! important , it is a code or just a note

Thanks a lot

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Can you try this please:


.CodeMirror pre {
text-align: right !important;
}
[/CODE]

If the code I gave you doesn't resolve your issue then it may well be a bug with new code editor when RTL is enabled like you said. If you can reply and confirm this I will reported this to our developers for you.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • sfmstudios
      By sfmstudios+
      I'm using the boxes section on a local development site to play around with some options, and running into an issue.  
      Have the following settings for the boxes:
      Type: Images/SVC Media on Top Image Appearance: Standard/Default Image/Icon Width: 280px Image Opacity: 100% Each of my box images is 280x150 in size, but the result of the image on the box is a strange zoomed-in, cropped square (see attached).  I looked to adjust border properties via CSS, but couldn't find a fix.  What solutions are out there?

    • paoloimperiale
      By paoloimperiale+
      Hi, 
      I was wondering if there's a way to modify the slider container size? My client would like it skinner- not as tall. How would you suggest doing that?
      Thank you.
      (this is for the paoloimperiale.com slider on the homepage) 
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • jeomiland
      By jeomiland+
      What am I missing?
      at cassclayton.com/dev I have the main  area set as 2 column format in the content-width main area. When I drag a 2-columns section onto the page under the stuff in the main left column area I get that familiar "section added, refresh page to view..." message on the screen, but refreshing the page (cmd-r or browser refresh button) makes the newly added section disappear to I can't get to it to continue.  Have just tried several time today with no success.  Have had this sort of issue before. I don't consider the page layout to be that complex, so why is DMS not remembering the new columns section on refresh?  Is there some strange, exotic setting in my browser I need to tweak? (chrome 46.0.2490.80 Macbook pro)
      Also, I have this Alzheimer issue often when adding custom CSS code - I learned from Pagelines academy to click edit in an existing section, then click in 2 different text option boxes, which eventually causes the refresh icon in the DMS options panel to appear) but even then, sometime my css code is ignored and I have to add it again and eventually it gets updated. I know, I know - blame it on all the script that makes the interface work, but this really slows down my development time. Someone please tell me I'm missing some simple thing that makes all this refresh stuff work like a champ!
      1) what is best way to Refresh after adding something if the Refresh icon does not appear (as it hardly ever does when adding CSS code)?
      2) why does my new section disappear on refresh?
      3) what's the best way to create a 2-column content area within another column area?
      Site: cassclayton.com/dev
      Thanks
×