Jump to content
Jarrod H

Boxes Image on Top wont Center

Recommended Posts

Jarrod H    4
Jarrod H

I have been trying to get my image centered on top with the boxes section. Its centered when the image is 140x140 but when i try to get it down to around 50x50px it aligns left.

Any suggestions? Thanks

http://d.pr/i/3v8f

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Go to Dashboard > PageLines > Site Options > Custom Code > CSS Rules and add this at the end:


.top_thumbs .fboxgraphic, .only_thumbs .fboxgraphic {

    margin: auto;

    position: relative;

    text-align: center;

}


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jarrod H    4
Jarrod H

Thanks Rob! Works perfect. Appreciate the quick response.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

The topic was marked as resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Audun MB
      By Audun MB+

      Here:http://attac.no/global-ulikhet/
      The images are forced into a boxed frame so that you can't see the whole picture. Doesn't look so good. Is this a bug? A feature? How can I fix it?
    • JudithKlinger
      By JudithKlinger+
      The recent WP update seems to be quite cheeky...messing about with a number of things. 
       
      Having trouble with boxes displaying differently in different browsers.  1st screen shot is Chrom...looks ok. 
      2nd screenshot is Firefox...colors are different. Icons are different. Have weird 1000's next to the icons. Any idea what's going on? 
       
      Thanks!! 
      Judith
       
       


    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      Someone reported this little bit of weirdness to me today. They were using Internet Exporer. I used an emulator, and I received the same result. Please see the attached.
      The website is richcruzchicago.com.
      Thanks,
      Rich

    • Susan
      By Susan+
      Everything was fine with my site.
      Suddenly, strange characters are appearing in Boxes. See image. Site page is here. I even tried to add a new Boxes section but the same thing keeps happening, so I deleted the new section.
      How can I resolve this?
      Your help is greatly appreciated.
      Thank you.
       
       

    • claudedagenais
      By claudedagenais+
      Hi,
      Could it be possible to add to the boxes an option so that if an Item has an optional link that we can also optionally make it open in a new windows.
      Thank you :-)
×