Jump to content
Sign in to follow this  
ludewiko

iBlogPro4 and WP 3.01

Recommended Posts

ludewiko

Hi I tried to install iBlogPro4 today using the downloaded zip file. Unfortunately WP came up with the error message: "Incompatible Archive". Best regards ludewiko

Share this post


Link to post
Share on other sites
ludewiko

In the meantime I saw, that the theme was uploaded. I have deleted it and installed it again. This time it worked. Sorry for this post. Best regards ludwiko

Share this post


Link to post
Share on other sites
ludewiko

In the meantime I discovered that the theme was uploaded. I deleted it and installed it again. This it worked fine. Sorry Best regards ludewiko

Share this post


Link to post
Share on other sites
ludewiko

In the meantime I discovered that the theme was uploaded. I deleted it and installed it again. This it worked fine. Sorry Best regards ludewiko

Share this post


Link to post
Share on other sites
ludewiko

In the meantime I discovered that the theme was uploaded. I deleted it and installed it again. This it worked fine. Sorry Best regards ludewiko

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

Just updated the demo... didn't get any errors. Might be related to something else; maybe a plugin? Can you post a screenshot?

Share this post


Link to post
Share on other sites
bryan-hadaway

It might possibly be due to the current iBlogPro folder make sure to rename the old theme folder before installing the new one. You've marked this as Resolved, could you share your solution? Thanks, Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×