Jump to content
Sign in to follow this  
cloudindigo

Change to Carousel Background since updating Framework

Recommended Posts

cloudindigo    0
cloudindigo

Since updating to the latest release of the paglines framework (2.2.5 I think, from 2.2.3), a change has occured to the background of my carousel section - instead of matching the rest of the site, it is now a dark grey texture band that fills the full width of the background (like the light grey used for the Twitter section).

Using Firebug, I can see that there is a class applied to each section called 'texture'. The 'texture' is fine for highlights and other sections (except for the Twitter bar, but that has always been light grey), it's just different now for the Carousel.

I've tried over-riding the CSS but failed miserably. Could you advise what CSS I need to add to get rid of it so that the background matches the rest of hte page

You can see the problem on the home page at www.joiningdots.com

The iBlogPro5 theme has been applied.

Many thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

As far as I know that CSS isn't part of the iBlogPro 5 theme. Therefore, this has to be custom CSS, the image is actually located in the response gallery section?

Have you added any custom CSS at all that is associated to the #carousel ID ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
cloudindigo    0
cloudindigo

Bingo! It's the Response Video Gallery section that causes the change. As well as updating, I upgraded to a Plus account the same day and installed the Response section. Deactivating it has got rid of the background texture on the Carousel section.

...which fixes the live site for now. But any tips on how to be able to reactivate the Response Video Gallery without affecting the formatting of the Carousel section? I tried adding a #carousel .texture {} section to the iBlogPro stylesheet, setting the background properties to none, but that didn't work...

Thanks for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cloudindigo    0
cloudindigo

So now I just need to know how to be able to activate the Response Gallery section without affecting the Carousel section or how to control those texture classes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there,

This developer has updated the product to fix this issue. Please go to the store and update to response gallery 1.1.2, this will resolve the bleed into the carousel :)


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
cloudindigo    0
cloudindigo

Me again

When is the update going to appear in the store? There is still no option to update at the moment, or at least I can't see it if there is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

It should be out shortly, if not already.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

The topic was marked as resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • janpeeters
      By janpeeters+
      Over the last month I had extensive communications with the developer of the (premium) Anything Boxes section (in Pagelines store) (Adam Munns) and the developer of the WP Polylang Multilingual plugin (Frederic Demarle).
       
      This was because the following problem occurred:
      Anything Boxes showed all posts of two languages (Dutch and English) on the respective static frontpages for each language. It should of course have filtered posts for Dutch language on the Dutch frontpage and English on the English frontpage.
       
      The solution to this problem was simple in the end. When duplicating a page for use in another language the settings for Anything Boxes were not copied to the new page and I should have set these settings manually again on the new page. I wasn't aware of this, but it makes sense. Because of this the pages didn't know how to differentiate between posts from different languages.
       
      The dev of Polylang told me that Polylang is currently smart enough to synchronize metas like Featured images and page templates but it does not work out of the box with metas created by plugins and themes but (according to Frederic) it is rather easy to add them in the list using the filter 'pll_copy_post_metas'.
      He mentions that he is not sure that these 'PageLines Meta Settings' are stored in post meta but that would make sense according to him. He asks if the Pagelines dev team will be interested to support this feature in the future.
       
      I'm also wondering if you will consider adding Polylang translation support for manually editable strings like the 'Read more…' strings in Pagelines Settings.
       
      Well that's of course up to you but I thought to let you know to be able to take this into consideration. I also post this for other users in case they experience the same kind of trouble and are looking for an answer.
       
      Best regards,
      Jan Peeters
    • bankrollbuilder
      By bankrollbuilder
      I used a custom hook to put a banner ad in my header. It works but its not in the right position. it is centered and above my logo and I would like to float it to the right of my logo in the header. heres the link: http://shaboopie.com/shaboopie-wp/free-logos-pg1/

      thanks.

      Dan B.
    • starlit
      By starlit
      Can one have two hero sections on one page?

      I want a landing page which leads/advertises two subpages.

      Or is there another option?

      Please help.

      THANK YOU
    • hutruk
      By hutruk
      Hi!

      I am using the shortcodes for tabs, as described in the documentation.

      When I insert the following code:


      [pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"] [pl_tabtitle number="1"]Title 1[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="2"]Title 2[/pl_tabtitle] [/pl_tabtitlesection] [pl_tabcontentsection] [pl_tabcontent active="yes" number="1"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="2"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [/pl_tabcontentsection] [/pl_tabs]

      I get a strange output (in the attachment).

      Any ideas?

      Thanks in advance!

    • MooiWeb
      By MooiWeb
      Hello,

      I would like to align my qtranslate with my breadcrumb so that the flags are on the same hight.
      I'm aware of putting a code in the custom css and tryed severall codes from your site but for now, no succes

      The site i'm working on is http://nieuw.vazdias.nl

      Thx,
      Edwin



×