Jump to content
Sign in to follow this  
wendygordon

Brand New Install Problems

Recommended Posts

wendygordon

so, i was happily starting my 4th or 5th frameworks site this evening, fresh install of wordpress on the server with a fresh install of pagelines. funny thing though. the feature slider is all messed up and wont show the navigation, wont slide and wont accept any customized CSS. I only have Pagelines Plugins for Customize and Sections installed. I did delete a server installed version of super cache plug in. Any ideas? thanks as always. Wendy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Wendy, First thing to check is any custom CSS you may have added. Run the site through a validator http://validator.w3.org/ and particularly a CSS validator. http://jigsaw.w3.org/css-validator/. If you find the solution and can fix it, great. If not, then since it's a new installation, and your content is actually written to the database, I'll suggest you 1. Reinstall WordPress 2. Check to see if that resolves it. If not, 3. Reinstall PageLines (just the primary folder, not plugins or added sections). NOTE: Backup your files and any customizations added to pagelines-customize plugin or Base Child Theme before any restoration.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×