Jump to content
Sign in to follow this  
highreach

Jigoshop Cart, layered navigation and product reviews widgets not working

Recommended Posts

highreach

Hey All, I have been trying for the past few days to get some Jigoshop widgets working in my sidebar. Specifically, I have been trying to get the cart, layered navigation, and product reviews widget to work. The search, price filter, and categories filter are all working properly. I am able to drag the widgets into place and save them. When I reload the page to go to my site, the widgets do not show up in my sidebar. When I go back to the widgets page in wordpress, the cart, layered navigation and product reviews widgets have all disappeared from the sidebar. I have disabled all of my plugins but have still not been able to find the culprit. Has anyone else had issues with the specific widgets not working with Pagelines? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI, I have just tried this and appear to have the same issue. However, this also happend to me on Twenty Eleven so I as far as I can see this is a JigoShop issue. So you will need to contact their support.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
highreach

In case anyone is interested, I have found someone else having the same issue over at Jigoshop. http://forum.jigoshop.com/discussions/questions/2873-cart-widget. If anyone finds a solution to this, please please please share. In the mean time, does anyone know of another way to filter the results of products on Jigoshop so that several different paramaters can be applied to a single search? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny

Thanks for the update! As far as the filter, you might want to search over at the Jigoshop support site for that answer. :) They know their product much better than we do.


Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
highreach

The WP update fixed the cart and product review widgets!!!! Yessssss!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jonthompson

I was/am running the most updated WP and the widgets still dont work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

@jonthompson, please don't hijack this thread. @highreach, I am accepting your answer for moderation purposes.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
highreach

@rangelone, Sounds good. Thanks! @jonthompson, I'll shoot you what I did to resolve this on the jigoshop thread.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Thanks Highreach, we appreciate the community helping out!


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • janpeeters
      By janpeeters
      Over the last month I had extensive communications with the developer of the (premium) Anything Boxes section (in Pagelines store) (Adam Munns) and the developer of the WP Polylang Multilingual plugin (Frederic Demarle).
       
      This was because the following problem occurred:
      Anything Boxes showed all posts of two languages (Dutch and English) on the respective static frontpages for each language. It should of course have filtered posts for Dutch language on the Dutch frontpage and English on the English frontpage.
       
      The solution to this problem was simple in the end. When duplicating a page for use in another language the settings for Anything Boxes were not copied to the new page and I should have set these settings manually again on the new page. I wasn't aware of this, but it makes sense. Because of this the pages didn't know how to differentiate between posts from different languages.
       
      The dev of Polylang told me that Polylang is currently smart enough to synchronize metas like Featured images and page templates but it does not work out of the box with metas created by plugins and themes but (according to Frederic) it is rather easy to add them in the list using the filter 'pll_copy_post_metas'.
      He mentions that he is not sure that these 'PageLines Meta Settings' are stored in post meta but that would make sense according to him. He asks if the Pagelines dev team will be interested to support this feature in the future.
       
      I'm also wondering if you will consider adding Polylang translation support for manually editable strings like the 'Read more…' strings in Pagelines Settings.
       
      Well that's of course up to you but I thought to let you know to be able to take this into consideration. I also post this for other users in case they experience the same kind of trouble and are looking for an answer.
       
      Best regards,
      Jan Peeters
    • bankrollbuilder
      By bankrollbuilder
      I used a custom hook to put a banner ad in my header. It works but its not in the right position. it is centered and above my logo and I would like to float it to the right of my logo in the header. heres the link: http://shaboopie.com/shaboopie-wp/free-logos-pg1/

      thanks.

      Dan B.
    • starlit
      By starlit
      Can one have two hero sections on one page?

      I want a landing page which leads/advertises two subpages.

      Or is there another option?

      Please help.

      THANK YOU
    • hutruk
      By hutruk
      Hi!

      I am using the shortcodes for tabs, as described in the documentation.

      When I insert the following code:


      [pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"] [pl_tabtitle number="1"]Title 1[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="2"]Title 2[/pl_tabtitle] [/pl_tabtitlesection] [pl_tabcontentsection] [pl_tabcontent active="yes" number="1"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="2"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [/pl_tabcontentsection] [/pl_tabs]

      I get a strange output (in the attachment).

      Any ideas?

      Thanks in advance!

    • MooiWeb
      By MooiWeb
      Hello,

      I would like to align my qtranslate with my breadcrumb so that the flags are on the same hight.
      I'm aware of putting a code in the custom css and tryed severall codes from your site but for now, no succes

      The site i'm working on is http://nieuw.vazdias.nl

      Thx,
      Edwin



×