Jump to content
Sign in to follow this  
illinimatt81

Buddy Press Pages Giving 404 page

Recommended Posts

illinimatt81

I did a fresh install of pagelines framework on a new domain I am using for the membership portion of my site. I installed as a child theme, have buddypress installed, the template pack and the pagelines buddy press integration. When I try to access any of the buddypress options from the dropdown I am getting "404" pages. I've read several threads here and I'm not sure what I am doing wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Do you have any forum activity going on? http://runneracademymembership.com/activity/ http://runneracademymembership.com/registration/ Have you set up BuddyPress correctly? Via Dashboard > Settings > BuddyPress? Did you go to Dashboard > Appearance > BP Compatibility check and run that?


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
illinimatt81

Ok Strange. I checked everything and I did indeed do everything right on the setup. I got a random idea that maybe my admin acct that I setup wordpress with somehow didn't integrate right into buddy press as it was created before I had installed buddy press. I created another account and whola, seems all is well. I guess I will create a new account for me and hope all works. What I don't understand is my original account was able to see buddy press pages like http://runneracademymembership.com/activity/ but only if i entered the URL in directly. If I went to the drop down in the upper right of the wordpress bar and tried to access anything from there I got a "404" page. When creating a new account no such issue...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Well with BuddyPress for Nav menus, I found it best to create Custom Links following the ones found in the BP Compatibility Check. As long as it's working, I'd say "be happy!" ;-)


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
illinimatt81

Thanks, the integration seemed straight forward. Just was quirky once it was done until I figured out this "glitch" I note above. Hopefully this thread helps others.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×