Jump to content
Sign in to follow this  
dgdeeper

Can't add/remove Boxes or Features from/to main page

Recommended Posts

dgdeeper+    4
dgdeeper

Everything was working fine. I've been editing main blog page through drag and drop section but now there is no possibility to remove features or to add boxes to a main page. What's wrong? Could it be the reason that I've changed the domain name through WP settings?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi, If you're experiencing issues with drag and drop since you have changed the domain name, then that is the cause of the issue. Read the Wordpress Codex article for assistance with this - http://codex.wordpress.org/Changing_The_Site_URL I apologise but I am not quite sure what you're referring to when you "add posts area to other page", would it be possible to go into greater detail please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
dgdeeper+    4
dgdeeper

Dear Danny, how can I work with main page after site rename? All the templates are working excepting the default page. How can I "reset" it and add or remove some items to it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dgdeeper+    4
dgdeeper

I restore drag and drop template to default and now I have quickslider on the main page and still have no possibility to change something there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi, I have visited your main site - http://www.glorywow.ru The Quick Slider is not active on this page ? Are you referring to the Feature Slider section ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
dgdeeper+    4
dgdeeper

I temporary removed manually body.blog section#quickslider {display: none;}

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

OK, We seem to be looking at different sites here. Can you please provide a link to your main site where you're having the issue not being able to remove/add sections please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

How have you setup your homepage, have you used the Wordpress static page option ? If so, you will need to login to your Wordpress Admin Dashboard > PageLines > Drag and Drop > Blog template and then add/remove your sections there. Once you have the Blog template setup to your preference, go to Wordpress Admin Dashboard > PageLines > Page Options > Blog and use the options there to setup your sections for you blog page.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
dgdeeper+    4
dgdeeper

shit-shit-shit Thank you for your help. Everything's solved now. Now I have another trouble. I've edited menu through Simple CSS Lite. Now I reset the theme settings and can't change menu color settings with simple css lite.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dgdeeper+    4
dgdeeper

The trouble solved, thank you Danny!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

No problem, happy to help.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

The topic was marked as resolved.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • janpeeters
      By janpeeters+
      Over the last month I had extensive communications with the developer of the (premium) Anything Boxes section (in Pagelines store) (Adam Munns) and the developer of the WP Polylang Multilingual plugin (Frederic Demarle).
       
      This was because the following problem occurred:
      Anything Boxes showed all posts of two languages (Dutch and English) on the respective static frontpages for each language. It should of course have filtered posts for Dutch language on the Dutch frontpage and English on the English frontpage.
       
      The solution to this problem was simple in the end. When duplicating a page for use in another language the settings for Anything Boxes were not copied to the new page and I should have set these settings manually again on the new page. I wasn't aware of this, but it makes sense. Because of this the pages didn't know how to differentiate between posts from different languages.
       
      The dev of Polylang told me that Polylang is currently smart enough to synchronize metas like Featured images and page templates but it does not work out of the box with metas created by plugins and themes but (according to Frederic) it is rather easy to add them in the list using the filter 'pll_copy_post_metas'.
      He mentions that he is not sure that these 'PageLines Meta Settings' are stored in post meta but that would make sense according to him. He asks if the Pagelines dev team will be interested to support this feature in the future.
       
      I'm also wondering if you will consider adding Polylang translation support for manually editable strings like the 'Read more…' strings in Pagelines Settings.
       
      Well that's of course up to you but I thought to let you know to be able to take this into consideration. I also post this for other users in case they experience the same kind of trouble and are looking for an answer.
       
      Best regards,
      Jan Peeters
    • bankrollbuilder
      By bankrollbuilder
      I used a custom hook to put a banner ad in my header. It works but its not in the right position. it is centered and above my logo and I would like to float it to the right of my logo in the header. heres the link: http://shaboopie.com/shaboopie-wp/free-logos-pg1/

      thanks.

      Dan B.
    • starlit
      By starlit
      Can one have two hero sections on one page?

      I want a landing page which leads/advertises two subpages.

      Or is there another option?

      Please help.

      THANK YOU
    • hutruk
      By hutruk
      Hi!

      I am using the shortcodes for tabs, as described in the documentation.

      When I insert the following code:


      [pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"] [pl_tabtitle number="1"]Title 1[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="2"]Title 2[/pl_tabtitle] [/pl_tabtitlesection] [pl_tabcontentsection] [pl_tabcontent active="yes" number="1"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="2"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [/pl_tabcontentsection] [/pl_tabs]

      I get a strange output (in the attachment).

      Any ideas?

      Thanks in advance!

    • MooiWeb
      By MooiWeb
      Hello,

      I would like to align my qtranslate with my breadcrumb so that the flags are on the same hight.
      I'm aware of putting a code in the custom css and tryed severall codes from your site but for now, no succes

      The site i'm working on is http://nieuw.vazdias.nl

      Thx,
      Edwin



×