Jump to content
Sign in to follow this  
mindseyesociety

Dashboard won't log in

Recommended Posts

mindseyesociety

I can log in to the Pagelines website, but my Dashboard says: Could not connect to PageLines as user "mindseyesociety".

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

Your PageLines Launchpad log-in information is usually not the same as the log-in information for your WP Dashboard. Are you sure your WP username is mindseyesociety?


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
claudedagenais

Same here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
claudedagenais

Exact same thing, yesterday was fine, today I upgraded my Wordpress SEO and started working and it won't log in.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mindseyesociety

We haven't changed our Dashboard log in. Yesterday it was working fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

The issue appears to be one of the hops along the route from our server. Others are experiencing the same issue. Once that host fixes that computer, the issue should resolve.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
mindseyesociety

Is there an ETA on getting this fixed? It really limits our site and my ability to work on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Unfortunately, it is completely out of our control as a server (not ours) somewhere along the line has failed or caused a problem. I'd suggest just refreshing from time to time (or, restarting your browser) to see if it's resolved. We have no ETA, though I wish we knew one.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
mindseyesociety

We wanted to let you know that it's been about 24-hours and we're still having this issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

Sorry for the inconvenience. A developer will be looking into this issue as soon as possible (apparently it's a regional problem that occurs only in certain places).


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
cbristow

I've been having the same problem since yesterday. I have tried several things including rebooting browser, machine - still not working...

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

Rebooting the browser, resetting your password, clearing cache, and so forth won't resolve the issue, unfortunately. This is a server/routing problem and the developer will need to look into it. Sorry for the inconvenience.


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
paul_t

A problem here also. Appreciate you are working on it. Just a heads up from the UK.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

I have accepted your answer for moderation purposes, as this issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×