Jump to content
Sign in to follow this  
chrysallis

LayerSlider & PageLines

Recommended Posts

chrysallis

I am not a web developer but PageLines has been awesome to help us get a new site up in short order (still at our dev server). But we really want a full-screen, true parallax slider like LayerSlider (http://codecanyon.net/item/layerslider-the-parallax-effect-slider/922100) to work. I bought it and installed it and the problem with it trying to share the jquery function with PL caused it not to work. So, I get that conceptually. Wouldn't have a clue how to fix it or if there is a fix. Happy to hire a developer to help if it's possible but thought I'd start here by asking if it's even possible. Thanks...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi chrysallis, The best course of action would be to contact the developer of the plugin and see what he/she suggests.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ellenmva

Hi chrysallis, I installed LayerSlider on my local machine with Pagelines and had no problem with it. I just downloaded the latest version from codecanyon, created a couple of slides/layers and dropped the widget into a universal sidebar. Displays fine on the page with no errors. My local install is with the Pagelines demo file and at this point no plugins installed except for LayerSlider. Just guessing but could it be a conflict with another plugin? Ellen


Ellen Moore

Pagelines Developer

www.elsue.com www.betterdms.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Ellen is likely quite correct here. If deactivated all but PageLines plugins doesn't work, or in the unlikely event you don't hear back from the developer, as a last resort, our Pros are available via http://www.pagelines.com/pros .


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
n2nguyen

I understand this is an older thread, I just installed this as well and trying to figure it out.

 

Looks like LayerSlider kind of works in the main content. there's some navigation button issue not showing correctly

 

Unfortunately, it won't work at all with the Full Width Sidebar, Universal SideBar nor the ContentBox

 

Has anyone else tinkered with this?

Thx

Share this post


Link to post
Share on other sites
n2nguyen

Solved for me, too many instances of the the same slideshow.. Can only have one instance of a slide show

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×